Meral Akşener adaylıktan çekildi mi?

Habertürk yazarı Fatih Altaylı dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in seçim çalışmalarını gazete ve televizyonlarda göremediğini söyleyen Altaylı, 'Akşener adaylıktan çekildi mi' diye sordu.

Meral Akşener adaylıktan çekildi mi?
 Fatih Altaylı, “Akşener, cumhurbaşkanı adayı mı?” başlıklı bir yazı kaleme aldı. Altaylı, “Eğer yanılıyorsam biri beni arayıp uyarabilir” diyen Altaylı “Farkında olmadan yanlış bir şey yazıyorsam, İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray’a bir telefon mesafesindeyim. Cehaletimin kurbanı olmakta isem lütfen beni bağışlayın. Ancak anladığım kadarıyla İYİ Parti’nin cumhurbaşkanı adayı Sayın Meral Akşener galiba adaylıktan çekildi” ifadelerini kullandı.

Altaylı şöyle devam etti;

“EĞER YARIŞTA OLSA, BİR YERLERDE HABER OLMAZ MIYDI”

Akşener için “son derece iddialı bir adaydı” diyen Altaylı yazısını şöyle sürdürdü:

“Seçimler ilk turda sonuçlanmaz ise 2. tura kalacağına kesin gözüyle bakılıyordu. İkinci turda AK Parti karşıtı oyları birleştireceğine, ‘sıkılan’ muhafazakâr kesimin oylarını alacağına inanç tamdı.

Sert konuşuyordu, yumruğunu masaya vuruyordu. Fakat adaylıktan çekilmiş galiba.

Çünkü gazeteleri açıyorum, Meral Akşener’in mitinglerinden bahseden yok. Toplantılarından haber veren yok. Hangi şehre gitmiş, nerede konuşmuş bir bilgi yok. Televizyonlarda da durum farklı değil. Akşener’in hiç etkinliğine rastlamıyorum.

Erdoğan var, İnce var, hatta Demirtaş’la ilgili haberler bile var ama Akşener’le ilgili hiçbir şey yok. Buradan çıkardığım sonuç şu. Akşener miting yapmıyor, toplantı yapmıyor, bir yerlere gitmiyor, hiçbir şey söylemiyor. Bu da demek oluyor ki, Meral Akşener adaylıktan çekildi.

Gerçi Muharrem İnce, ‘Meral Hanım beni kabinesine alırsa kabul ederim’ diyerek sanki Meral Akşener hâlâ adaymış gibi davranıyor, ama bence Meral Hanım çekildi. Eğer yarışta olsa, bir yerlerde haber olmaz mıydı!”

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2018, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER