Meral Akşener bugün bombayı patlatıyor!

Meral Akşener'in MHP genel başkanlığına aday olacağı iddiaları kulisleri hareketlendirdi. Akşener'in bugün basın toplantısı yaparak adaylığını açıklaması bekleniyor.

Meral Akşener bugün bombayı patlatıyor!
 MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, “Hanımefendi biraz dinlenecek” diyerek 1 Kasım'da milletvekili adayı göstermeyerek üstünü çizdiği Meral Akşener'in bugün basın toplantısı düzenleyerek genel başkanlık için adaylığını açıklayabileceği iddia edildi. 

 
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Bahçeli'nin değişmesi gerektiğini öne süren muhaliflerin bu hafta 'tüzük değişikliği kurultayı' çağrısı yapacağı belirtiliyor.

 Akşener'in adaylık çalışmalarını yürütmek için Ankara'da Turan Güneş Bulvarı'nda ofis baktığı iddia ediliyor.

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU AÇIKLAMIŞTI

Akşener’in olağanüstü kurultayda Devlet Bahçeli’nin karşısına rakip olacağını MHP’nin eski İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu günler önce açıklamıştı. 2012’de yapılan 10. Olağan Kongrede Bahçeli’ye rakip olan Dervişoğlu, sosyal medya hesabından, “Fazla kafa karışıklığına gerek yok. Akşener aday. Ama asıl önemli olan kurultayın şartlarını temin etmek” dedi.

Dervişoğlu ’’Sayın Meral Akşener’in Genel Başkanlık için isminin geçmesi bazı çevrelere çok fazla rahatsızlık vermiş olacak ki, hemen her alanda manipülatif haberler yayınlanarak aday olmayacağına dair dedikodular yayılıyor. Merakınızı gidermek için söylüyorum. Her gün defalarca görüştüğüm Meral Akşener MHP Genel Başkan adayıdır. Fazla kafa karışıklığına gerek yok ” mesajını göndermişti.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2015, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER