MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ENDER BUDAK HIZ KESMİYOR..

3’ü merkez olmak üzere 5 ilçeyi ziyaret eden AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Ender Budak, hedef ve vizyonunu açıklayarak 1 Mart Pazar günü yapılacak temayül yoklaması için destek istedi. Budak,”Biz bu davaya inanmış insanlarız. Mesele seçilip seçilmemek değil,bu kutlu davaya hizmet etmektir.” dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ENDER BUDAK HIZ KESMİYOR..
 4 MERKEZ İLÇE VE ÇINAR’A ÇIKARMA

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Ender Budak, 1 günde partisinin 5 ilçe teşkilatını ziyaret ederek hızlı bir tempo örneği ortaya koydu. AK Parti’nin merkez Sur,Bağlar ,Yenişehir ve Kayapınar teşkilatlarını ziyaret ederek adaylık süreci, vizyonu ve hedefleri hakkında bilgi veren Budak, daha sonra Çınar ilçe teşkilatına çıkarma yaptı. Ziyaret ettiği teşkilatların başkanlarının yanı sıra gençlik ve kadın kolları ile de görüşen Budak,temayül yoklaması için destek istedi.

 ‘BEN OLAYA DAVA OLARAK BAKIYORUM’

 Kendisi için davanın milletvekili seçilmekten daha önemli olduğunu belirten Budak,”Ziyaret ettiğimiz tüm teşkilatlarda ilgi ile karşılandık. Son derece sıcak ilgi ve samimiyet gösterdiler. Bu bir hizmet davasıdır. AK Parti milletin kendisi olup bu davanın sahibi de millettir. Benim için davaya hizmet etmek milletvekili olmanın da ötesindedir. Mesele seçilip seçilmemek değil, bu kutlu davaya kendini adamaktır. Ama tabi bu davaya hizmet edecek ehil insanları seçmek de önemlidir. Bu işi layıkıyla yapacak insanları tercih edelim ve destek verelim.” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 00:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER