Seydaoğlu Seçim Çalışmalarına Hızlı Girdi

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan belediye seçimleri öncesi başkan adaylarının çalışmaları, giderek artan bir tempoyla sürüyor.

Seydaoğlu Seçim Çalışmalarına Hızlı Girdi

 SEYDAOĞLU’NDAN GÖRKEMLİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan belediye seçimleri öncesi başkan adaylarının çalışmaları, giderek artan bir tempoyla sürüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Merkez Yenişehir ilçesi Belediye Başkan Adayı Sebgetullah Seydaoğlu da bu kapsamda, çalışmalarını sürdürüyor.

Bir yandan ilçeye bağlı mahalle ve köyleri ziyaret ederek, vatandaş ve esnaf ziyaretleri yapan Sebgetullah Seydaoğlu, öte yandan seçim bürosunun açılışını yaptı.

Diyarbakır’ın sevilen simalarından olan Seydaoğlu, daha önce 20 ve 21. Dönem Diyarbakır milletvekilliği yapmıştı.

Sebgetullah Seydaoğlu’nun seçim bürosunun açılışına oldukça kalabalık bir vatandaş topluluğu, partililer ve davetliler katıldı.

Bugüne kadar binlerce vatandaşın işe yerleştirilmesinde öncü olan, Diyarbakır’ın sorunlarını ulusal ve uluslar arası arenada gündeme taşıyan, Kürt sorununun çözümü için bir çok çalışmalar gerçekleştiren Sebgetullah Seydaoğlu’nun Yenişehir İlçe Belediye Başkanlığına aday olması,Diyarbakır’da ve Yenişehir  ilçesinde halk tarafından sevinçle karşılandı.

Seçim bölgesindeki esnafları ziyaret eden Seydaoğlu, geçtiğimiz günlerde Seyrantepe Mahallesi'nde halkla, Bir Araya gelmişti.

Yenişehir’in kanayan sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretmek için kolları sıvadığını belirten Sebgetullah Seydaoğlu, şunları söyledi:

 

 

‘İnşallah; Yenişehir ilçemizde Toplu Konut inşasını hayata geçireceğiz. Yenişehir ilçemizin ulaşım, park yeri sorunu kangren halini almış durumda. Bu sorunlara kalıcı ve köklü çözümler üreterek, ilçemizi modern bir görünüme kavuşturacağız’.Yenişehir İlçemizin kalkınması için elimizden gelen imkanları seferber edeceğiz kalıcı köklü özümler üreteceğiz laf üretmeyeceğiz hizmet üreteceğiz hizmete talibiz Allahın izniyle Yenişehir İlçemizi Modern bir ilçe yapmaya söz veriyorum hep birlikte şimdi hizmet zamanıdır bende içinizden biriyim bende sizin bir kardeşinizim Diyarbakıra hizmet benim için bir şereftir dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2014, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER