TRT Kurdi'deki Futbol Şöleninde Kazanan Amedspor

Takımın gol yükünü çeken Mervan Çelik, Mehmet Alaedinoğlu ve Üstün Bilgi gibi önemli hücüm silahlarının eksikliğine rağmen Zonguldak Kömürspor'u deplasmanda 3 golle geçen Amedspor, Play-Off yolunda kritik bir eşiği daha aştı. TRT Kurdi'de çift dilli anlatım seçeneğiyle canlı yayınlanan maç futbolseverleri ekran başına kilitledi.

TRT Kurdi'deki Futbol Şöleninde Kazanan Amedspor


Takımın gol yükünü çeken Mervan Çelik, Mehmet Alaedinoğlu ve Üstün Bilgi gibi önemli hücüm silahlarının eksikliğine rağmen Zonguldak Kömürspor'u deplasmanda 3 golle geçen Amedspor, Play-Off yolunda kritik bir eşiği daha aştı.
TRT Kurdi'de çift dilli anlatım seçeneğiyle canlı yayınlanan maç futbolseverleri ekran başına kilitledi.

ÇOK KRİTİK BİR GALİBİYET 

Son üç haftayı maç yapmadan geçiren Amedspor'un 27  günlük hasreti Batı Karadeniz'de son buldu.
Küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Amedspor, her iki yarıda bulduğu gollerle sonuca gitti.
Hücumda etkili olan oyuncularının sakat ve cezalı olması nedeniyle sahaya ideal 11'inden farklı bir kadro ile çıkan Ahmet Yıldırım'ın öğrencileri iyi bir futbolla sahadan 3-1 galip ayrıldı.
İlk 45 dakikayı ev sahibi ekipten Selim Şahin'in kendi kalesine attığı golle 1-0 üstün tamamlayan Amedspor, ikinci yarıda Okan Deniz ve Muhlis İstemi'nin golleriyle galibiyeti perçinledi.

ÇARŞAMBA GÜNÜ BUCASPOR MAÇI VAR 

Tek golünü Muhammed Kol ile bulan Zonguldak temsilcisinde Emre Yakut son dakikalarda çift sarıdan kırmızı kart gördü.
Puanını 45'e yükselterek 2.Lig Beyaz Grup'ta haftayı 4.sırada tamamlayan Amedspor, 30 Mart Çarşamba günü saat 14'te Diyarbakır Stadyumu'nda aynı puana sahip olduğu Bucaspor 1928 ve 3 Nisan Pazar günü de deplasmanda Karatay Termal 1922 Konyaspor'la karşılaşacak.

TRT KURDİ , FUTBOLSEVERLERİ EKRANA KİLİTLEDİ

Zonguldak Kömürspor-Amedspor karşılaşmasının heyecanını futbolseverler TRT Kurdi ekranları başında yaşadı.
6 kameralık çekim ve HD yayın kalitesiyle canlı yayınlanan karşılaşmayı futbolseverler Kürtçe ve Türkçe çift dilli anlatım ayrıcalığı ile izleyerek futbola doydu.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER