1 TL'ye 2.Lig Maçı Bileti

Amedspor, puan kaybına tahammülünün olmadığı Pendikspor maçı öncesinde önemli bir karar aldı. Pazar günü oynanacak maçın bilet fiyatları tüm tribünler için 1 TL olarak açıklandı.

1 TL'ye 2.Lig Maçı Bileti

Amedspor, Pendikspor karşılaşması öncesinde şehirde adeta seferberlik ilan etti. Ligde zor günler geçiren ve küme düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan Amedspor,Pendikspor maçını taraftar desteğiyle kazanmanın hesaplarını yapıyor. Yönetim, maçın bilet fiyatlarını tüm tribünler için 1 TL olarak belirledi.

Basın toplantısı düzenleyen kulüp başkanı Metin Kılavuz ve teknik direktör İbrahim Cezayir, takımın ligdeki kritik durumuna dikkat çekerek tüm taraftarları ve spor kamuoyunu maça davet etti.

Kaleci Abdülaziz’den Taraftarlara Ücretsiz Bilet

Bu arada Amedspor’un kalecisi Abdülaziz Demircan, Pendikspor maçı öncesinde önemli bir davranışa imza attı. Tecrübeli futbolcu,taraftarlara dağıtılmak üzere 7 bin bilet satın aldı. Bu biletlerin taraftarlara ücretsiz dağıtılacağı kaydedildi.

Pazar günü Diyarbakır Stadında saat 14.00’da başlayacak karşılaşma 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle  kadınlar için ise ücretsiz olacak.

Bilet Satış Noktaları

 Ceylan AVM Önü ve Amedstore Mağazası

Ninova AVM Önü

Dağkapı / Şeyh Sait Meydanı

Ofis / Sanat Sokağı girişi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER