12 BİNGÖLSPOR BAŞKANINDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR.. ‘TRT KURDİ OLMASA KİMSE BİZİ DUYMAYACAK’

Tarsus’ta futbola yakışmayan olaylara maruz kaldıklarını belirten 12 Bingölspor Onursal Başkanı Yılmaz,TRT Kurdi’nin futbola olan katkısına övgüler yağdırdı.

12 BİNGÖLSPOR BAŞKANINDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR.. ‘TRT KURDİ OLMASA KİMSE BİZİ DUYMAYACAK’
 Yılmaz,”Hiçbir yerde hakkımızı arıyamıyoruz. TRT Kurdi olmasa kimse bizi duymayacak” dedi.

TRT Kurdi’de yayınlanan ‘Futbola Hereme Taybet’  (Bölge Futbolu Özel) programına konuşan 12 Bingölspor Kulübü Onursal Başkanı Reşat Yılmaz, olaylı Tarsus İdman Yurdu maçı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tribünde taraftarların,şeref tribününde ise yöneticilerin saldırıya maruz kaldığını belirten Yılmaz,bölge kulüpleri olarak kentlerine gelen takımları en iyi şekilde misafir etmelerine karşılık aynı ilgiyi deplasmanda da beklediklerinin altını çizdi.

Yılmaz,sahalarda yaşanan olayların birinci derecede sorumlusunun da kulüp yöneticileri olduğunun altını çizdi.

 

‘HERKESE SAĞDUYU ÇAĞRISI YAPIYORUZ’

Yılmaz,”Sezonun ilk yarısında sahamız kapalı olduğu için Tarsus İdman Yurdu ile Erzurum’da karşılaştık ve misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık. Bunun en iyi şahidi Tarsus İdman Yurdu yöneticileridir. Hiçbir başarı veya başarısızlık ülkemizin birliğinden,insanlarımızın huzurundan ve sağlığından daha önemli değildir. Tarsus’ta hem taraftarlarımız hem yöneticilerimiz futbolda olmaması gereken saldırılara maruz kaldı. Biz yine de tüm Tarsus’a mal etmiyoruz. Kendi taraftarlarımız başta olmak üzere sağduyu çağrısı yapıyoruz. Biz yine gelen takımları en iyi şekilde misafir edeceğiz. Tek beklentimiz bölgede en iyi şekilde ağırladığımız takımlardan da aynı karşılığı istiyoruz. Hepimiz kardeşiz ve ülkemizin doğusu ile batısı ile güneyi ve kuzeyi ile buna ihtiyacı var” dedi.

 

‘İYİ Kİ TRT KURDİ VAR.YOKSA KİMSE BİZİ DUYMAYACAK’

TRT Kurdi’nin ülke ve bölge futboluna büyük hizmetler sunduğunun da altını çizen Yılmaz,bu sayede sorunlarını dile getirme şansı bulduklarını ifade etti. Yılmaz,”Maalesef hakkımızı hiçbir yerde arıyamıyoruz. Bu konuda bölge takımları olarak batıdaki takımlar kadar şanslı değiliz. TRT Kurdi bizim sesimiz oluyor. TRT Kurdi olmasa kimse bizi duymayacak,anlamayacak.Her hafta halkımız sizi izliyor ve sizler vasıtasıyla bilgi sahibi oluyor. Bu değerli hizmetten dolayı TRT Kurdi yönetimi ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

BÖLGE TAKIMLARININ MAÇLARI EKRANA GETİRİLDİ

Programda ayrıca İstanbulspor-Amed Sportif Faaliyetler,Diyarbekirspor-Muğlaspor,Kartalspor-Cizrespor ve Dersimspor-Türk Metal Kırıkkalespor maçlarının görüntüleri ekrana getirildi,bölge takımlarının son durumları değerlendirildi.

Programa mesajlarla katılan bölge takımlarının taraftarları takımlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

TRT Kurdi’nin bundan sonra bölge takımlarına olan ilgiyi ve yayınları artıracağı ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2017, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER