15 MAÇ SONRA İÇERİDE KAYBETTİ

Geçen sezon 16.haftada kendi sahasında Hacettepe’ye 5-2 yenilen Amedspor, önceki gün bu kez İnegölspor’a 2-1 yenilerek tam 15 maç sonra evinde maç kaybetti.

15 MAÇ SONRA İÇERİDE KAYBETTİ
Amedspor, 15 maç sonra kendi sahasında lig maçı kaybetti. Geçen sezon 16.haftada kendi sahasında Hacettepe’ye 5-2 yenilen Amedspor, önceki gün bu kez İnegölspor’a 2-1 yenilerek tam 15 maç sonra evinde maç kaybetti.

Aynı zamanda 2017’deki ilk iç saha yenilgisini alan Amedspor’da bu iki yenilgi aynı zamanda teknik heyet değişikliğine neden olarak ilginç notlarla kayıtlara geçti.

TAŞKIN’A SAYGISIZCA SALDIRI

Amedspor’da İnegölspor maçı sonrasında istenmeyen olaylar yaşandı. Taraftarlar,yönetime ve teknik heyete tepki gösterdi. Tepkiler saha dışında da devam etti. Taraftarlar,başarısızlıkta teknik heyet kadar yerli oyuncuları gönderen ve takımı iskeletini bozan yönetimin de suçlu olduğunu dile getirerek tepki gösterdi.

Bir grup taraftarın İnegöl maçından sonra stattan özel aracı ile ayrılan Taşkın’a,eşi ve çocuğunun yanında saldırmaya çalışması ve aracını tekmeleyerek hakaret etmesi  ise tepki çekti. Taraftarlar ve spor adamları, sosyal medyada bu olayı sert sözlerle kınadı. 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2017, 18:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER