1968 Diyarbakırspor Ordu'da Şampiyon

1968 Diyarbakırspor Kulübü sporcularından Mukadder Batır, Ordu’da düzenlenen Türkiye 70 kilo kick boks şampiyonasında Avrupa büyük bayanlar kategorisinde birinci oldu.

1968 Diyarbakırspor Ordu'da Şampiyon
 1968 Diyarbakırspor Kulübü sporcularından Mukadder Batır, Ordu'da düzenlenen Türkiye 70 kilo kick boks şampiyonasında Avrupa büyük bayanlar kategorisinde birinci oldu.

1968 Diyarbakırspor kulübü, 14-22 Ağustos tarihleri arasında Ordu'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda büyük bayanlarda Türkiye şampiyonu oldu. Batır, Eylül ayında Slovenya'da yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası'na milli takımda girmeye hak kazandı.

Vali Cemil Serhatlı Spor Tesisleri'nde açıklama yapan 1968 Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Bedirhan Akyol, hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirterek, takımının Gaziantep'te şampiyonluk yaşadığını hatırlattı.

Akyol, başarıda emeği geçen milli takım antrenörü Ufuk Ertaş'ı kutlayarak, "Diyarbakır'ın ve ülkenin yüzünü güldüren Mukadder Batır'ı gönülden tebrik ediyorum. Avrupa yolunda başarıların devamını diliyorum. Desteklerimizi eksiltmeden sporcumuzla beraber yürüyeceğiz. Genç sporcumuz tesisler açısından büyük şehirlerimize göre kısıtlı imkanlara sahip olan Diyarbakır'da, zorlu şartları aşıp milli takımımızda kendisine yer bularak, dünya şampiyonalarında Slovenya'da ülkemizi ve ilimizi temsil edecek. Bu şampiyonalarda alacağı sonuçlar bizler ve ilimizi gururlandıracak. Sporun her dalı o ilin reklamı için olmazsa olmazdır. Bu bağlamda sporculara Diyarbakır'ın tanıtımına yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Slovenya'da yapılacak olan maçta birincilik bekliyorum" dedi. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2014, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER