1968 Diyarbakırspor'dan AK Parti'ye Ziyaret

Geçtiğimiz Pazar günü Erganisporla Play-Off maçında karşılaşan ve penaltılarla maçı 4-3 kazanarak Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselen 1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol ile teknik ekip, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altac'ı ziyaret etti.

1968 Diyarbakırspor'dan AK Parti'ye Ziyaret
 Geçtiğimiz Pazar günü Erganisporla Play-Off maçında karşılaşan ve penaltılarla maçı 4-3 kazanarak Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselen 1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol ile teknik ekip, Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altac'ı ziyaret etti.
Ak Parti Diyarbakır Aydın Altaç/" title='İl Başkanı Aydın Altaç Haberleri'>İl Başkanı Aydın Altaç, makamında kabul ettiği 1968 Diyarbakırspor Kulübü yönetici ve futbolcularına sergiledikleri başarıdan dolayı tebriklerini iletti. Diyarbakırlı sporcuları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Altaç, 1968 Diyarbakırspor'un başarısının uzun zamandan sonra elde edilen önemli bir başarı olduğunu, kendisinin de her zaman bütün spor dallarına destek olacaklarını diye getirdi. Altaç, "Diyarbakır'da birden çok futbol takımın ulusal liglerde Diyarbakır'ı temsil etmesi ve başarılar elde etmeleri şehrimiz için gayet olumlu sonuçlar doğuruyor. Bu da gençlerimizin spora olan ilgilerini artırıyor bu anlamda gençlerimizi spora olan ilgilerinin artması için hükümet olarak Gençlik Ve Spor Bakanlığı'nı kurduk. Diyarbakır'da, zorlu şartlarda 1968 Diyarbakırspor'un BAL'a çıkması bizleri gururlandırıyor, sizden sonrakilere de örnek olma başarısını gösterdiniz, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

1968 Diyarbakır Spor Kulübü Başkanı Bedirhan Akyol ise, bundan sonraki hedeflerinin daha çok çalışarak bir üst lig olan 3. Lig'e çıkmak olduğunu ve Diyarbakır'ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirterek, Altaç'a 21 numaralı 1968 Diyarbakırspor formasını hediye etti. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2014, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER