19.Haftanın Hakemleri

2.Lig ve 3.Lig'de 19.hafta maçlarında görev yapacak hakemler açıklandı.Amedspor-Zonguldak Kömürspor maçını Ankara bölgesi hakemi Burak Pakkan yönetecek. İstanbul Modafenspor-Diyarbekirspor karşılaşmasında ise Şanlıurfa’dan Ömer Faruk Gültekin düdük çalacak.

19.Haftanın Hakemleri

Amedspor-Zonguldak Kömürspor

2.Lig Beyaz Grup’ta  19 Ocak Pazar günü oynanacak Amedspor-Zonguldak Kömürspor karşılaşmasında Ankara bölgesi hakemleri görev yapacak. Burak Pakkan’ın orta hakemlik yapacağı müsabakada yardımcı hakemlik görevini Çağlar Mehmet Uludağ ve Yavuz Bahadır Ordu yerine getirecek. Diyarbakır Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak mücadelenin 4.hakemi Yiğit Peşin.

Modefanspor-Diyarbekirspor

3.Lig 3.Grup’ta 19 Ocak Pazar günü oynanacak Modafenspor-Diyarbekirspor maçının 3 hakemi Şanlıurfa ve Adıyaman’dan,1 hakemi ise Konya’dan görevlendirildi.İstanbul Alemdağ  Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçın orta hakemi Şanlıurfa’dan Ömer Faruk Gültekin . Şanlıurfa’dan İsa Doğanlar ve Konya’dan Buğur Han Güler’in yardımcı hakemlik yapacağı maçın 4.hakemi ise Adıyaman’dan Nabi İzci olarak açıklandı.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER