2.& 3. Lig'de Gruplar Belli Oldu

2013-2014 Sezonu Spor Toto 2. ve 3 Lig'de mücadele edecek takımların grupları belirlendi.

2.& 3. Lig'de Gruplar Belli Oldu
 2013-2014 Sezonu Spor Toto 2. ve 3 Lig'de mücadele edecek takımların grupları belirlendi.

Ataköy Olimpiyatevi'nde düzenlenen grup belirleme kura çekimine, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Yönetim Kurulu ve Profesyonel Kurul Üyesi Mustafa Beyazlı, Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik  Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer katıldı.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, Ramazan ayının ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesi dileyerek başladığı konuşmasında, "İmkansızlıklar ve zor şartlar altında ülkemizin her bir köşesinde futbola hizmet eden kulüplerimizi ve başkanlarını burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sizler, bizler için önemlisiniz ve her zaman sizlerin yanınızdayız. BAL'dan 3. Lig'e, 3. Lig'den 2. Lig'e, 2. Lig'den PTT 1. Lig'e yükselen takımlarımızı da yeri gelmişken kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Dijitürk'ün Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig'e olan desteğinin bu sezon da süreceğini ifade eden Koşar, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın desteğinin ise artmasını beklediklerini kaydetti. Spor Toto 2. Lig kulüplerine 4 haneli, Spor Toto 3. Lig kulüplerine ise, 2 haneli dijital tabelalarının sezon öncesi gönderileceğini anlatan Koşar, müsabaka toplarının da geçtiğimiz yıl da olduğu gibi bu yıl da Puma tarafından verileceğini bilirdi.

Spor Toto 2. Lig'de play-off sisteminin bu yıl değiştirildiğini kaydeden Koşar, final maçına kadar takımların karşılıklı deplasmanda mücadele edeceklerini, final maçının ise TFF'nin belirleyeceği bir şehirde oynanacağını söyledi. Koşar, bu uygulamayla takımların ve taraftarların maddi kayıplarının önüne geçileceğini, aynı zamanda play-off heyecanının da artacağını ifade etti.

Koşar'ın konuşmasının ardından grup kuralarının çekimine geçildi.

18'er takımlı 2 gruptan oluşan Spor Toto 2. Lig'de yeni sezon 8 Eylül Pazar, 18'er takımlı 3 gruptan oluşan 3. Lig'de ise 1 Eylül Pazar günü başlayacak.

Kura çekimi sonrası Spor Toto 2. ve 3. Lig'de gruplar şöyle oluştu:




Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2013, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER