33 BİN KİŞİLİK STADYUMUN YAPIMI TAM HIZ DEVAM EDİYOR

Diyarbakırspor’un, daha sonrada Diyarbekirspor’un maçların oynadığı, bir sezon daha oynayabileceği maçları ayak oyunlarıyla, bazılarının rant peşinde olmaları yüzünden Seyrantepe’ye alındı.

33 BİN KİŞİLİK STADYUMUN YAPIMI TAM HIZ DEVAM EDİYOR
 Kent dışındaki  33 bin kişilik stadyumun yapımı devam ediyor. Yapımınında kesinlikle sezon bitiminde hazır olacağı, yani stad ‘ta yeni sezonun maçları 2017 -2018  futbol sezonunun. Diyarbekirspor’u bir nevi kurbanlık koyun ettiler.

Çünki  Yeşil – Kırmızılı takım maçlarına rahatlıkla bir sezon içerisinde Atatürk stadında oynardı. Seyrantepedeki stad zeminin hem Amed SF’nin,hem Diyarbekirspor’un 34 maçının yükünü kaldıramayacağı yetkililerce çok iyi biliniyor. Birde buna kupa maçları eklenince vay o stad zeminin haline. 2 Milyon nufüslü Diyarbakır’ın temsilcisi olan Diyarbekirspor’un mağdur edilmemesi gerekirdi. Şimdi göçebe kuşlara döndü. Gelelim yeni statın durumuna, ne yapılırsa yapılsın bu sezonun sonunda hazırdır stad. Yani bu ne demektir,yeni sezona maçlara hazır olur bu stad. Türkiye genelinde tüm stadların çoğuda gününde bitirelemedi, çeşitli sorunlardan, bu  yeni yapılan stadında bir aksiliğe olumsuzluğa gitmez inşallah açılışı geçikmez.
Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2016, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER