4. Amed Cup Tenis Turnuvası başlıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü’nün her yıl sonbahar aylarında gelenekselleştirdiği ve bu yıl 4.’sünü düzenleyeceği Amed Cup Tenis Turnuvası başlıyor....

4. Amed Cup Tenis Turnuvası başlıyor
 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğünün bu yıl 4.’sünü düzenleyeceği Amed Cup Tenis Turnuvası 8 Eylül 2014 saat 18:00’de Parkorman Tenis Kortunda yapılacak açılış karşılaşmasıyla başlayacak. Tenis turnuvası 20 Eylül’de yapılacak final karşılaşmalarıyla sona erecek. Turnuvanın tüm karşılaşmaları Parkorman’da bulunan tenis kortlarında gerçekleşecek.

4. Amed Tenis Cup Turnuvası bu yıl kadın tekler, erkek tekler, çocuklarda da kız tekler, erkek tekler ve mixler (çiftler bir kadın bir erkek) olmak üzere toplam 5 kategoride yapılacak. 4. Amed Tenis Cup Turnuvasında 5 kategoride yarışacak olan sporculardan ilk üçe girecek olanlara kupa ve çeşitli hediyeler verilecek.

Turnuvaya katılmak isteyen sporcular 07.09.2014 tarihine kadar Sümerpark Ortak Yaşam Alanı Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğüne başvuru yapabilir.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2014, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER