4. Amed Cup Tenis Turnuvası Sona Erdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü’nün bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Amed Cup Tenis Turnuvası yapılan final maçları ile sonlandı.

4. Amed Cup Tenis Turnuvası Sona Erdi
 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü'nün bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği Amed Cup Tenis Turnuvası yapılan final maçları ile sonlandı.

Sporu her alana yayıp, dezavantajlı gruplarla buluşturmayı amaçlayan ve sporun sadece futboldan ibaret olmadığını hedefleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü'nün gelenekselleştirmeyi planladığı 4. Amed Cup Tenis Turnuvası Parkorman tenis kortunda yapılan final maçları ile son buldu. 12 gün süren 4. Amed Cup Tenis Turnuvası'nda 43 kadın, 10-12 yaş arası 16 kız çocuğu, 16 erkek çocuk olmak üzere toplam 162 sporcu mücadele etti. Turnuva, lisanslı 4 hakem tarafında yönetildi. Hafta içi ve hafta sonları kesintisiz devam eden turnuvadaki maçlar, halka açık ve ücretsiz olarak Parkorman Tenis Kortu'nda oynandı. Dereceye giren ilk 3'er kadın ve erkek yetişkin sporcular tam altın, yarım altın ve çeyrek altın ile ödüllendirilirken, çocuk kategorisindeki ilk 3'er kız ve erkek sporcular 300 lira, 200 lira ve 100 lira para ödülü ile ödüllendirilerek kupaları verildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER