5 GÜNDE FİNAL GİBİ İKİ MAÇ

Diyarbekirspor’umuz ,ligde 5 gün içinde kendi sahasında bundan sonraki hedefini tayin edecek iki önemli maça çıkacak. Tek hedefimiz, 2 maçtan 6 puan alıp şampiyonluk için iddialı hale gelmek.

5 GÜNDE FİNAL GİBİ İKİ MAÇ
 Diyarbekirspor’umuz ,ligde 5 gün içinde kendi sahasında  bundan sonraki hedefini tayin edecek iki önemli maça çıkacak. Tek hedefimiz, 2 maçtan 6 puan alıp şampiyonluk için iddialı hale gelmek.

CUMA GÜNÜ RAKİP BODRUMSPOR

Derincespor yenilgisi ile şampiyonluk yolunda yara alan Diyarbekirspor’umuz kendi sahasında 5 günde 2 önemli maça çıkacak. Final niteliğindeki ilk maç 18 Mart Cuma günü lig ikincisi Bodrum Belediyesi Bodrumspor’a karşı olacak. Yeşil-Kırmızılı takımımız,3 puan gerisinde olduğu rakibini yenip hem puan olarak yakalamayı hem de olası puan eşitliğinde uygulanacak ikili averajda öne geçmeyi amaçlıyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ RAKİP ETİMESGUT

  Final havasındaki ikinci maç 23 Mart Çarşamba günü lider Etimesgut Belediyespor’la olacak. İkinci yarının ilk haftasında oynanması gerekirken Ankara ekibinin kupa maçları nedeniyle ertelenen maç her iki takım için olduğu kadar zirve hesapları yapan diğer takımları da yakından ilgilendiriyor. Diyarbekirspor, 5 gün içinde evinde yapacağı bu iki maçı kazanırsa adeta ligde şampiyonluk hesapları yeniden yapılmaya başlanacak.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER