51.Yılın Sloganı:"Yeni Bir Hikaye Yazmaya Geliyoruz"

“Yeni bir hikaye yazmaya geliyoruz biz Diyarbakıkrspor’luyuz” ve “gücümüzü halktan,sevgimizi mazimizden alıyoruz” sloganlarını geliştiren 51 yıllık efsane kulüp bu sloganı sosyal medyada yaygınlaştırmaya başladı.

51.Yılın Sloganı:"Yeni Bir Hikaye Yazmaya Geliyoruz"

Yeni sezonda Süper Amatör Futbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Diyarbakırspor önemli ve yeni bir sloganla yola çıkıyor.

“Yeni bir hikaye yazmaya geliyoruz biz Diyarbakıkrspor’luyuz” ve “gücümüzü halktan,sevgimizi mazimizden alıyoruz”   sloganlarını  geliştiren 51 yıllık efsane kulüp bu sloganı sosyal medyada yaygınlaştırmaya başladı.

Liglerin en dip noktası olan 2.Amatör Ligi’ne kadar düştükten sonra son yıllarda yeniden ayağa kalkarak son iki yılda iki lig çıkıp Süper Amatör’e kadar yükselen Diyarbakırspor, bu yıl da BAL Ligi’ne yükselmek istiyor.

Efsane Diyar’ın Gözü Fikstür Çekiminde

Yeni teknik heyetini Kayhan Sünbül ve Nevzat Türker olarak belirledikten sonra transfer çalışmalarına yoğunlaşan Diyarbakırspor’da bir yandan da gözler 2019-2020 sezonu lig fikstürüne çevrildi. Fikstür çekiminin bu hafta içinde gerçekleşeceği kaydedildi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER