‘AFYON’A DEĞİL KENDİ İŞİMİZE BAKIYORUZ’

Kendi sahasında 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Muğlaspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 yenen Diyarbekirspor’da yüzler gülüyor.

‘AFYON’A DEĞİL KENDİ İŞİMİZE BAKIYORUZ’
 Tarsus’tan sonra Muğlaspor maçını da geriye düştükten sonra çevirmeyi başaran Yeşil-Kırmızılı takım,bu anlamda iyi bir sınav da verdi.

Aylar sonra taraftarla bütünleşme sağlanması sevindirirken,maçtan sonra TRT Kurdi’ye değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Ahmet Duman lider Afjet Afyonspor’la olan puan farkına bakmadan kendi işlerine odaklandıklarını söyledi.

 

‘2.LİG’E ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUZ’

Önemli bir 3 puan aldıklarını belirten Duman,”Muğlapor maçının zor geçeceğini tahmin ediyorduk. Uzun bir süre zorlandık. 1-0 geriden gelip maçı kazanan oyuncularımı kutluyorum. Önemli bir 3 puan aldık. Liderle aramızda olan puan farkına bakmıyoruz. Biz maçlarımızı kazanalım,gerisi artık kader kısmet işi. Bundan sonra artık tamamen haftalık düşüneceğiz. Bingöl’de saha şartlarından dolayı beklenmedik bir yenilgi aldık. Bunun dışında ikinci yarıda iyi gidiyoruz. Sezon sonunda hedeflediğimiz 2.Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz.” dedi.

 

ÖZDIRAZ’DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Oyuna ikinci yarıda girerek 1 gol atıp 1 asist yapan Mehmet Özdıraz,”3 yıldır bu formayı giyiyorum. Bazen 11’deyim,bazen yedek kalıyorum. Burada kaldığım sürece bu takım için elimden geleni yapacağım. 3 yıldır direkten dönüyoruz. Bu yıl inşallah şampiyon olacağız. Diyarbekirspor artık bu ligdeki süresini tamamlamıştır diye düşünüyorum. Güzel bir galibiyet aldık. Azrailler Grubu’nun yeniden tribünlere gelmesine sevindik. Bugüne kadar verdiği destekten dolayı Ultra Sur Grubu’na da teşekkür ediyoruz. Bundan sonra taraftarla daha fazla bütünleşmek istiyoruz” dedi.

 

BU HAFTA İSTANBUL’A GİDECEK

Futbolculardan Serdar Cansu,Enis Gül  ve Yakup Demir de kritik bir galibiyete imza attıklarına dikkat çekerek şampiyonluk yarışını sonuna kadar kovalayacaklarını dile getirdiler.

Teknik heyet takıma 1 günlük izin verdi. Diyarbekirspor,12 Şubat Pazar günü Maltepespor’la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın  başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2017, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER