Ağrıspor’dan TRT Kürdi’ye Forma Jesti

BAL 1.Grup’ta şampiyon olan ve BAL 2.Grup’ta şampiyon u Adıyaman 1954 ile oynayacağı 3.Lig’e yükselme final maçını beklemeye başlayan Ağrı 1970 yönetimi, bölge takımlarının maçlarını ekrana getiren TRT Kürdi’fe forma ve kaşkol hediye etti.

Ağrıspor’dan TRT Kürdi’ye Forma Jesti
BAL 1.Grup’ta şampiyon olan ve BAL 2.Grup’ta şampiyon u Adıyaman 1954 ile oynayacağı 3.Lig’e yükselme final maçını beklemeye başlayan Ağrı 1970 yönetimi, bölge takımlarının maçlarını ekrana getiren TRT Kürdi’fe forma ve kaşkol hediye etti. Kulübün gönderdiği formaları Pazar akşamı yayınlanan Dema Futbolê (Futbol Zamanı) programının ekibi canlı yayında taktı.

 

Spor Yayınları Bölgede Takdir Topluyor

2.Lig ve 3.Lig’de her hafta bir maçı Kürtçe ve Türkçe çift dilli anlatım seçeneği ile canlı yayınlayan, Pazar akşamları da 2.Lig,3.Lig ve BAL maç özetlerini içeren özel program yapan TRT Kürdi, bölgede ses getirmeye devam ediyor. Sporda alt liglerin sesi olarak hem bölgede hem Türkiye’nin batısında ve yurt dışında da geniş bir izleyici kitlesine ulaşan TRT Kürdi’nin yayınları övgüler almaya da devam ediyor. BAL 1.Grup’ta şampiyon olan ve BAL 2.Grup’ta şampiyonluğa ulaşan Adıyaman 1954 ile 3.Lig’e yükselme final maçını oynayacak Ağrı 1970 yönetimi,TRT Kürdi’ye forma ve kaşkol sürprizi yaptı.

 

Adıyamanspor Başkanından TRT Kürdi’ye Teşekkür

Kulübün gönderdiği forma ve kaşkollar Pazar akşamı ekrana gelen Dema Futbolê (Futbol Zamanı) ekibi tarafından takılarak renkli görüntüler oluşturuldu. Program sunucusu Mehmet Yılmaz Bay, bu anlamlı jestten dolayı Ağrıspor yönetimine teşekkür ederek TRT Kürdi’nin tüm imkanları ile bölge halkının hizmetinde olduğunu dile getirdi.

Programa telefonla katılan Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç da TRT Kürdi’nin 2.Lig,3.Lig ve BAL maçlarını yayınlayarak bölgede sporun gelişmesine büyük katkı sunduğunu söyledi. Koç, bu katkılardan dolayı TRT Kürdi yönetimine teşekkür ederek final maçının naklen yayınlanmasını istediklerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2018, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER