Aksu'nun TFF Yönetimine Girmesi Memleketinde Sevinçle Karşılandı

Ankara’da yapılan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) olağanüstü genel kurulunda seçilen  Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki yeni yönetimde Diyarbakırlı Murat Aksu da yer aldı. Daha önce Beşiktaş ve TFF’de önemli görevlerde bulunan Aksu’nun yönetimde yer alması memleketi Diyarbakır’da sevinçle karşılandı.

Aksu'nun TFF Yönetimine Girmesi Memleketinde Sevinçle Karşılandı

Uzun yıllar TFF ve Beşiktaş’ta önemli görevlerde bulunan Murat Aksu’nun bir kez daha TFF yönetimine girmesi futbol camiası tarafından olumlu gelişme olarak değerlendirildi. Bu işe en çok sevinenler ise Aksu’nun hemşehrileri oldu. Bölgedeki spor kulüpleri, spor adamları ve sporseverler Aksu’nun yeni dönemde bilgi ve birikimiyle önemli hizmetlerde bulunacağına inandıklarını dile getirdi.

Hukukçu ve iş insanı olan Murat Aksu, 24 Temmuz 1969 tarihinde Diyarbakır`da doğdu. Ünlü siyaset ve devlet adamı, eski İçişleri Bakanlarından Abdülkadir Aksu’nun oğlu olan Murat Aksu, 1990 – 1991 yılları arasında Türkiye Boks Federasyonu Dış İlişkiler Kurulu Üyesi görevi ile spor camiasına ilk adımını attı.

UZUN YILLAR SPORA HİZMET ETTİ

Türkiye Boks Federasyonu Dış İlişkiler Kurulu Üyesi (1990-91), Türkiye Boks Federasyonu Hukuk Müşaviri ve Yönetim Kurulu Üyesi (1994-98), Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi (1996-98), Türkiye Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Kurulu Üyesi (1996-2000) ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi (2000-2004) olarak da görev yaptı. 2004-2007 yılları arasında da Beşiktaş Yönetim Kurulu İkinci Başkanlığı görevini üstlendi. 2010 yılında Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkan adayı oldu. 2014 yılından bu yana kâr amacı gütmeyen bir spor kuruluşu olan Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER