Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'den Mesaj var

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'den Mesaj var

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'den Mesaj var

 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Albimo Alanyaspor

Yarın Türkiye Kupasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Albimo Alanyaspor karşı karşıya gelecek. İki kent ve iki takım da sevdiğim takımlar. 

2005-2009 yılları arasında Diyarbakır'da görev yaptığım dönemde Diyarbakır spor camiası ile çok köklü dostluklar kurduk. Özellikle 2007-2008 sezonunda Diyarbakırspor Başkanlığı yaptığım dönemde bütün taraftar grupları ile hiç hayatımda yaşamadığım kadar eşsiz bir sezon yaşadı...k ve dostluğumuz hala devam ediyor. 

Uçurumun kenarındaki Diyarbakırspor için yaptıklarımızı burada saymaya gerek yok. Çünkü Sakızcı Memo'sundan ayakkabı boyacısına kadar herkes biliyor.

Aslında bu maç için Diyarbakır'a gidecektim ama yarın Cumhuriyet Bayramı törenlerimiz olduğu için planımı gerçekleştiremedim. Yarınki maçın dostluk, kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyorum. Kadim Kent Diyarbakır'ın büyük taraftarının, Güneydoğu'nun eşsiz konukseverliğini en iyi şekilde Alanyaspor'a da göstermesini diliyorum. Huzur, barış ve kardeşliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, Diyarbakır BŞB spor (yeni adıyla Amedspor) ile Albimo Alanyaspor arasında oynanacak olan maçın dostluğa vesile olmasını diliyorum. 

Fair-play'in egemen olduğu bir maç olsun ve iyi olan kazansın.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER