Amed, Alanya İle Kupa Sınavında

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor (AMEDSPOR) , geçen sezon Play-Off’ta şanssız şekilde elendiği Albimo Alanyaspor’la bugün Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda karşı karşıya gelecek. Hedef; PTT 1.Lig ekibinden rövanşı almak ve gruplara kalmak. Maçın başlama saati 13.00.

Amed, Alanya İle Kupa Sınavında
 Ligde son iki maçını kaybeden Amedspor, bugünkü kupa maçına büyük önem veriyor. Geçen sezonun 2.Lig Play-Off yarı finalinin rövanşı olarak değerlendirilen maçta Albimo Alanyaspor’u konuk edecek olan Büyükşehir Belediyespor, rövanşı alıp gruplara kalmanın hesaplarını yaparken, diğer yandan ligdeki kötü gidişattan dolayı oluşan olumsuz havayı da dağıtmak istiyor. Yönetim, taraftarlardan maça gelerek takıma destek olmalarını istedi.

MAÇIN HAKEMİ İSTANBUL BÖLGESİNDEN

Maçın biletleri 3 TL’den satılacak. İstanbul bölgesi hakemi Serhat Ürkmez’in yöneteceği maçta İstanbul’dan Sedat Bayrak ve Segah Tunçkol yardımcı hakemlik yapacak. Maçın 4.hakemi ise Kocaeli’nden Erhan Yalta.

  Seyrantepe tesislerinde saat 13.00’da başlayacak maç öncesinde takımda yine eksikler var. Sakat olan Şeyhmus, Mansur Ay ve Emre Hasan’ın oynamayacağı, Caner’in durumunun ise maç saatinde belli olacağı kaydedildi. Cezasını tamamlayan Barış forma giyerken, 4 maçlık cezasının 2.maçını bugün geçirecek olan Ertan, Alanyaspor’a karşı forma giyemeyecek.
Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER