AMED İLE DİYAR ARASINDA SEVİNDİREN DAYANIŞMA

Diyarbekirspor ile Amedspor arasında gelişen sıcak ilişkiler kentte memnuniyet yaratıyor. Atatürk Stadı’nın yıkılmasından sonra Seyrantepe Stadı’nı birlikte kullanan iki kulüp arasında son dönemlerde yaşanan sıcak ilişkiler spor camiasını sevindiriyor.

AMED İLE DİYAR ARASINDA SEVİNDİREN DAYANIŞMA
 Diyarbekirspor ile Amedspor arasında gelişen sıcak ilişkiler kentte memnuniyet yaratıyor.

Atatürk Stadı’nın yıkılmasından sonra Seyrantepe Stadı’nı birlikte kullanan iki kulüp arasında son dönemlerde yaşanan sıcak ilişkiler spor camiasını sevindiriyor.

Daha önce bir çok İstanbul deplasmanında Amedspor’u sahibi olduğu restorantta ağırlayan Diyarbekirspor onursal başkanı Feyzi İlhanlı,geçtiğimiz günlerde oynanan Tepecikspor maçı sonrasında da Amedspor kafilesine yemek vermişti.

KADIN FUTBOLUNDA TRANSFER JESTİ

Bu kez Amedspor,kadın futbolunda Diyarbekirspor’a jest yaptı.

  Diyarbekirspor,ilk kez kurduğu ve önümüzdeki günlerde başlayacak 2016-2017 sezonunda 3.Lig’de mücadele edecek olan kadın futbol takımı için Amedspor’dan 4 transfer yaptı. Amedspor,bu transferler için Diyarbekirspor’dan her hangi bir maddi bedel talep etmedi. Diyarbekirspor yönetimi, transfer işlemlerinde sağladıkları kolaylık nedeniyle Amedspor Başkanı Nurullah Edemen ve yönetime teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2016, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER