AMED SF TUZLASPOR HAZIRLIĞINDA

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de Tuzlaspor maçı hazırlıkları başladı.

AMED SF  TUZLASPOR HAZIRLIĞINDA
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de Tuzlaspor maçı hazırlıkları başladı.

Amed Sportif Faaliyetler Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, Kocaeli Birlikspor ve Büyükçekmece Tepecikspor maçlarında 3’er puan alarak üzerlerindeki şansızlıkları atıklarını söyledi.

Yeşil, ikinci yarıdaki kötü gidişe son iki maçta elde ettikleri galibiyetle veda ettiklerini belirtti. Ligin ikinci yarısına kötü başladıklarını ve yaptıkları maçlarda hep kötü sonuçlar aldıklarını kaydeden Yeşil, “Ligin alt sıralarındaki rakiplerimize puan kaptırdık ve mağlup olduk. Biran da kendimizi ligin alt sıralarında gördük. Yani sıkıntılı günler yaşadık. Ama son iki maçta elde ettiğimiz başarılı sonuçlarla rahatladık. Önümüzdeki maçlara daha güvenli bakıyoruz” dedi.

Hafta sonunda Tuzlaspor ile karşılaşacaklarını ve bu maçın çok zorlu olacağını ifade eden Yeşil, “Tuzlaspor ligin dördüncü sırasında yer alıyor ve hedef olan bir takım. İstanbul’da yapacağımız bu karşılaşmada çıkacak sonuç iki takım için de büyük önem taşıyor. Eğer biz kazanırsak play off iddiamızı artırmış oluruz aksi bir durumda ise iddiamız kalmaz. Rakibimiz de bizi yenip hem play off şansını sürdürmek hem de zirve yarışını bırakmak istemiyor. Bu nedenle İstanbul’daki karşılaşma her açıdan büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2016, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER