AMED SF YÖNETİMİNDEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Amed Spor Kulübü son günlerde transferlere ilişkin basında çıkan haberlere açıklık getirdi.

AMED SF  YÖNETİMİNDEN TRANSFER AÇIKLAMASI
 Amed Spor Kulübü son günlerde transferlere ilişkin basında çıkan haberlere açıklık getirdi.

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada şunlara yer verildi; "Son dönemde kulübümüzün yaptığı transferlere ilişkin olarak birtakım spekülasyonlar ve haksız eleştirilere cevap verme gereği hasıl olmuştur.

1- Tarafımıza yöneltilen eleştirilerin başında dış transferin niye yapılmadığı gelmektedir. Kulübümüz transfer politikası gereği öncelikle mevcut kadroda iskeleti oluşturan ve takımda kardeşlik ruhu ve özveri ile mücadele eden futbolcuları ile sözleşmelerini yenilemektedir. Dış transfere ilişkin yapılan görüşmeler hakkındai netlik iç transfer görüşmeleri sonrasında taraftarlarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.

2- Takımdan ayrılan arkadaşlarımız hakkında hem bu oyuncularımız hemde kulübümüz haksız ithamlara maruz kalmaktadır. Öncelikle herkes şunu bilmelidir ki Amedspor hedefini yükseğe koymuş ve bu doğrultuda profesyonelce hareket eden bir takımdır. Transfer çalışmaları da aynı mantık doğrultusunda yönetilmektedir. Sözleşme yenileyip daha sonra karşılıklı olarak yollarımızı ayırdığımız arkadaşlarımızla da hem bu sebeplerle hemde oyuncu arkadaşlarımızın kararları doğrultusunda karşılıklı hoşgörü ve anlayış ile sözleşmelerimiz  sonlandırılmıştır. Bu sebeple Sercan Özçelik ve Önder Karaboğa kardeşlerimize de kulübümüze yaptıkları değerli katkı ve çabaları için bir kez daha bu platformda teşekkür ederiz.

3- Takımımızın kamp yeri konusu da sonuçlanmış olmakla birlikte, ilk etap kamp yeri olarak Kocaeli Kartepe de bulunan tesisler olmakla birlikte 22 Temmuz tarihinde takımımız hazırlıklarına başlayacaktır.

4- Son olarak teknik heyet konusunda görüşmelerimiz son aşamada olmakla birlikte en yakın zamanda da bu hususta taraftarımız ve spor kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 21:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER