AMED SF'DEN TARAFTARLARINA UYARI

taraftarlarımızdan ricamız kulübümüze ceza verilmesine fırsat vermesinler. Stadımızın fiziki şartlarını kendi özgücümüzle yapmaya çalışıyoruz. Yakın zamanda azda olsa bir kapasite arttırımına gideceğiz ve lavabo sorununuda çözeceğiz. Ancak mevcut koşullarda taraftarlarımız kulübümüze zarar verecek davranışlardan kaçınmalıdır. BU SENE O SENE.

AMED SF'DEN TARAFTARLARINA UYARI
 AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübünün, 25.09.2016 tarihinde oynanan AMED SPORTİF FAALİYETLER - İSTANBULSPOR A.Ş. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübünün, müsabakaya biletsiz seyirci alınması nedeniyle takdiren 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, 

Aynı müsabakada AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle takdiren 8.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Kulübümüze verilen ceza yine ve yeniden en üst hadden verilmiştir. 

"Ancak taraftarlarımızdan ricamız kulübümüze ceza verilmesine fırsat vermesinler. Stadımızın fiziki şartlarını kendi özgücümüzle yapmaya çalışıyoruz. Yakın zamanda azda olsa bir kapasite arttırımına gideceğiz ve lavabo sorununuda çözeceğiz. Ancak mevcut koşullarda taraftarlarımız kulübümüze zarar verecek davranışlardan kaçınmalıdır."

BU SENE O SENE...

AMED SF YÖNETİMİ
Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2016, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER