AMED SFK : 3 YOLSPOR : 1

Spor Toto 2,.lig kırmızı gurup takımlarından Amed SFK, Pazar günü sahasında oynayacağı Bucaspor maçı provası niteliğinde yaptığı hazırlık maçında BAL ligi takımı Yolspor’u 3 – 1 mağlup etti.

AMED SFK : 3 YOLSPOR : 1
 Ligin başlamasına bir hafta kala hazırlık karşılaşmasında Bölgesel Amatör Futbol Ligi takımlarından Yolspor ile karşı karşıya gelen Amedspor,  Şilbe Amedspor Tesisleri’nde yapılan karşılaşmaya hızlı başladı. Amed SFK , yeni transfer Deniz Naki ile kazanılan serbest vuruşu gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da etkili oyununu sürdüren Amedspor, kaptan Yusuf Yağmur’un ayağından bir gol daha bularak durumu 2-0’a getirdi. Farkın 2’ye çıkmasından sonra rakip alanda daha fazla görünmeye başlayan Yolspor, ilk yarının bitmesine az bir süre kala Mustafa Türkan’la penaltıdan bir gol buldu ve ilk yarı 2-1’lik skorla sona erdi.

Etkili oyununu ikinci yarıda da sürdüren Amed SFK, kaptan Yusuf Yağmur’la bir gol daha bularak farkı 2’ye çıkardı. Karşılaşma, Amed SFK’ın n 3-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Amed SFK 6 Eylül 2015’te kendi evinde ve seyircisi önünde ligin ilk karşılaşmasında Bucaspor’u konuk edecek. Şilbe Amedspor Tesisleri’ndeki karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2015, 21:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER