AMED SFK CEZA ABONESİ OLDU

Spor Tota2 lig kırmızı gurup takımlarından Amed Sfk, bu sezon aldığı cezaları üzerine çekerten.Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) yeni bir para cezası daha aldı.

AMED SFK CEZA ABONESİ OLDU
PFDK, Medipol Başakşehir’le oynanan kupa maçında meydana gelen saha olayları ile ve ideolojik propaganda nedeniyle Amed SFK’ya 30 bin TL para cezası verdi.Kötü tezahürat için ise bu eylemin kupada ilk kez yaşanması nedeniyle ihtar cezası verildi. Tekrarı halinde para veya saha kapatma cezası verilecek. Amed SFK, verilen cezalara karşı Tahkim Kurulu’na itiraz hakkını kullanacak. Bu sezon kulübün aldığı para cezaları 110 bin TL’ye ulaştı.
Bu sezon aldığı cezalarla dikkat çeken Amed sfk Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan (PFDK) bir şok daha geldi. Kurul,Medipol Başakşehir’le oynanan kupa maçında meydana gelen saha olayları ile ve ideolojik propaganda nedeniyle Diyarbakır ekibine 30 bin TL para cezası verdi. Kötü tezahürat için ise bu eylemin kupada ilk kez yaşanması nedeniyle ihtar cezası verildi. Tekrarı halinde para veya saha kapatma cezası verilecek. Amedspor, verilen cezalara karşı Tahkim Kurulu’na itiraz hakkını kullanacak. Bu sezon kulübün aldığı para cezaları 110 bin TL’ye ulaştı.
 PFDK kararında, “ Amed Sportif Faaliyetler Kulübünün, 23.12.2015 tarihinde Seyrantepe Diski Spor Tesislerinde oynanan Amed Sportif Faaliyetler - Medipol Başakşehir Fk Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,aynı müsabakada Amed Sportif Faaliyetler Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin kupa kategorisinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına,aynı müsabakada Amed Sportif FAALİYETLER Kulübünün, taraftarlarınca ideolojik propaganda yapılması nedeniyle takdiren 20.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2015, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER