AMED SFK ‘DA TEMPO YÜKSEK

Spor Toto 2.Lig kırmızı gurup takımlarından Amed SFK’da’ yoğun tempoda sürdürüloyor.

AMED SFK ‘DA  TEMPO YÜKSEK
 Grubunda zirve  mücadelesi veren  Amed sfk da, ligin ikinci devresi için kamp kurduğu Antalya’nın ilçesinde harıl harıl çalışıyor.   Çifte idmanla çalışıyorlar Amed Sfk Antrenörü  Sertaç Küçükbayrak, sabah ve akşam olmak üzere günde çifte idman yaparak ligin ikinci devresine hazırlandıklarını söyledi.

Küçükbayrak, Antalya kampını 8 Ocak’ta tamamlayacaklarını ve 11 Ocak’ta Ziraat Türkiye Kupası A Grubunda deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacakları maç için Antalya’dan önce hava yoluyla Diyarbakır’a ve Diyarbakır’da 1 gün dinlendikten sonra karayoluyla Şanlıurfa’ya geçeceklerini vurguladı.  

Zorlu maraton trafiği şöyle Kamp çalışmalarını 8 Ocak’ta tamamlayıp Diyarbakır’a döneceklerini belirten Küçükbayrak, yaptığı açıklamada “Şanlıurfa’da maçımızı oynadıktan sonra yeniden Diyarbakır’a döneceğiz. Bu maçtan 3 gün sonra bu kez Şanlıurfaspor Diyarbakır’a gelecek. Hafta sonu ise ligin ikinci devresinin ilk maçında Bucaspor’a konuk olacağız ve hafta içerisinde yine kupada bu kez sahamızda Bandırma ile oynayacağız. Amed Sfk olarak kupada Şanlıurfa ile deplasmanda oynayacağımız maçtan sonra her 3 günde bir düzenli olarak maç oynayacağız. Bu zorlu ve yorucu geçeceğini düşündüğümüz maratondan en az kayıpla çıkmayı ve hem ligde hem de kupada hedefe birer adım daha yaklaşmayı umut ediyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2016, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER