AMED SFK, HEM KENDİN,İ HEMDE TARAFTARLARINI ÜZDÜ

Spor Toto 2.lig kırmızı gurup takımlarından Amed SFK takımınığnı mağlup olması hem külüp yönetimini hemde taarftarlarıın üzdü.

AMED SFK, HEM KENDİN,İ HEMDE TARAFTARLARINI ÜZDÜ
 Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Gumüşhanespor maçının  20. Dakikasında yediği golle rekibini 1 – 0 mağlup olan Amed SFK 19 maçtır deplasmanda galibiyet yüzü görmedi.

Önceki hafta gidip Bucaspor maçınad tribünleri doldurup, Amed SFK’yi desteklediklerini belirten bir gurup taraftar adına bir açıklama yapan Rohat Yılmaz, “ Eğer bu takım Gümüşhaneye yeniliyorsa grubunda hiçte başarılı olamaz diyoruz biz taraftarları. Takım antrenörü Sertaç Küçükbayrak’ın bir internet sitesinde yaptığı açıklamaya gülüyoruz dersek yerinde olur. Çünki diyorki yenilgiyi hak etmedik. İyi oynadıkları halde beklenmedik bir gol yediklerini beyan ediyor. Bu ne biçim beyanki. İyi oynayan takım Gumüşhanespor’a gol atar. Bu gibi beyanatlar Türkiye’de bir çok antrenörün maç sonrası laflarıdır.Bizim bildiğimiz tek şey var iyi oynuyorsan muhakak deplasmandan puan veye puanlarla döneceksin o kadar.  Biz taraftarları olarak bu alınan mağlubiyete fazlasıyla üzüldük böyle olmamalıydı. Bizim gibi üzülen Amed SFK yönetimide şimdiden tedbirlerini alması gerekmektedir.Maçlardan alınan başarılı sonuçlar saha içerisinde alınan başarıdır. Lafla peynir gemisi yürümüyorki“ dedi.
Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 23:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER