AMED SFK YİNE PFDK’LİK OLDU

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta, Amedspor ile Tuzlaspor arasında oynanan karşılaşmada, taraftarların yaptığı, “Her yer Silvan, her yer direniş” tezahüratı ev sahibi kulübün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmesine neden oldu.

AMED SFK YİNE PFDK’LİK OLDU
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta, Amedspor ile Tuzlaspor arasında oynanan karşılaşmada, taraftarların yaptığı, “Her yer Silvan, her yer direniş” tezahüratı ev sahibi kulübün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmesine neden oldu. Sloganı “ideolojik propaganda” kapsamında değerlendiren Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, kulübü PFDK'ya sevk etti.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün 15.11.2015 tarihinde oynanan Amed Sportif Faaliyetler-Tuzlaspor Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasındaki ‘ideolojik propagandası’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 42/4. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

Amedspor, geçen hafta ise deplasmandaki Büyükçekmece Tepecikspor maçındaki çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle PFDK’ya sevk edilmiş, bu ihlalin deplasmanda ilk kez yaşanması nedeniyle ihtar cezası almıştı

 AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübünün, 11.11.2015 tarihinde oynanan BÜYÜKÇEKMECE TEPECİKSPOR A.Ş. - AMED SPORTİF FAALİYETLER Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,
Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER