AMED SFK’DA , BUCASPOR İDMANLARI SÜRÜYOR

Spor Toto 2.Lig kırmızı grup'ta mücadele edecek olan Amed Sportif Faaliyetler Kulübü,kendi tesislerinde Antrenör Sertaç Küçükbayrak nezaretinde idmanlarını sürdürüyor..

AMED SFK’DA  , BUCASPOR İDMANLARI SÜRÜYOR
 Amed Sportif Faaliyetler Kulübü takımı , kamp ve hazırlık dönemi sonrası geldiği Diyarbakır'da kendi tesislerinde İdmanlarına  devam ediyor.

Şilbe Seyrantepe'de  Antrenör  Sertaç Küçükbayrak nezaretindeki antrenman koşu ve kültürfizik hareketleriyle başladı. Yeşil beyaz kırmızılı futbolcular daha sonra teknik taktik ağırlıklı çalışmalar yaptılar. Yaklaşık 2 saat süren idman 40 derece sıcakta yapıldığı için zaman zaman durdurularak su molası verildi.

İdman öncesi açıklamalarda bulunan Amed SFK antrenörü  Sertaç Küçükbayrak Amed Sportif Faaliyetler kulübü olarak, ilk önce takımın eksiklerini tamamlayıp iyi transferler yaptıklarını belirterek, "Ardından iki etaplı süper bir kamp dönemi geçirip, hazırlık maçları yaptık. Takımımı gördüm beğendim daha da iyi olacağı kanaatine vardım. Futbolcularımıza verdiğimiz izin sonrasında çalışmalarımıza başladık. Antrenmanlarımızı tesislerimizde yapıyoruz. Diyarbakır 'da mevsim normallerinin üstünde sıcaklar yaşanıyor.Akşam saatlerinde idmanlarımızı yapıyoruz. Şimdilik bir olumsuzluk yok. Ben ekibime güveniyorum. İyi işler yapacağımıza inanıyorum. Lige iyi bir başlangıç yapmalıyız bunun için büyük bir gayret içerisindeyiz.Amedspor için deplasman veya iç saha fark etmeyecek. Tüm maçlarımız galibiyet için oynayacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2015, 18:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER