AMED SFK’DAN TURKUAZ MEDYA GURUBUNA TEPKİ

Spor Toto 2.lig kırmızı grup kulüplerinden Amed Sfk başkanı Ali Karakaş, “Ziraat Türkiye Kupası maçlarımızı yayınlamayan Turuaz Medya Gurubunu kınıyoruz.

AMED SFK’DAN TURKUAZ MEDYA GURUBUNA TEPKİ
 Bu gibi yaklaşımların toplumda ayrımcılık duygularırın güçlenmesine sebeb oluyor “ dedi
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu’nda ilk 2 maç sonunda 4 puana ulaşarak yarışı ilk 2 içinde tamamlayıp üst tura çıkma şansını artıran Amedspor, ulusal medyanın ve özellikle yayıncı kuruluşun tutumundan şikayetçi.

Başkan Ali Karakaş, Turkuaz Medya Grubu’nun (ATV, A Haber,A Spor) tüm takımların maçlarını yayınladığı halde kendi takımının maçını vermemesini eleştirdi.  

Karakaş,tüm kulüplere tanınan hakların kendilerine de tanınmasını istedi.Karakaş, ”Oynadığımız 2 maçı da naklen yayınlamadılar. Süper Lig’in güçlü ekibi Başakşehir’le 9 kişi kalmamıza rağmen 2-2 berabere kalmamız büyük başarı. Ancak bu maçın özetini dahi yayınlamadılar. Bu da ister istemez toplumda bölgeye karşı bir tutum,Amedspor’a karşı art niyet olarak yorumlanıyor.

Bölge olarak zaten zor bir süreçten geçiyoruz.Kulüp olarak her şeye rağmen büyük bir mücadele veriyoruz. Bu noktada medyadan hassasiyet bekliyoruz. Verdiğimiz mücadeleye saygı duyulsun istiyoruz” şeklinde konuştu.




Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2015, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER