AMED SFK'DE KEYİFLER YERİNDE.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amedspor kulübümüzde Tuzlaspor maçının galibiyet sevinci yaşanıyor.

AMED SFK'DE KEYİFLER YERİNDE.
 Amed Sportif Faaliyetler Kulübümüzün Asbaşkanı Nurullah Edemen, kritik bir maçta 3 puan alarak çıkışlarını sürdürdüklerini söyledi.

Edemen, yaptığı açıklamada, Tuzlaspor karşısında iyi mücadele ederek galibiyette ulaştıklarını belirtti.

Edemen, “Tuzlaspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Gerçekten de beklediğimiz gibi zorlu bir karşılaşma oldu. Ama futbolcularımız gerekeni yaparak istediğimiz 3 puanı almamızı sağladılar. Güzel ve çekişmeli geçen bu karşılaşmada bize galibiyet hediye eden tüm futbolcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Tuzlaspor maçına gelerek Amed Sportif Faaliyetler Kulübümüze destek veren tüm taraftarlara yürekten teşekkür ettiğini ifade eden Edemen, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Taraftarlarımız üzerlerine düşeni yerine getirdiler. Bu konuda onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Ama yapılan tezahüratlara dikkat etmelerini istiyoruz. Çünkü olumsuz tezahüratların faturası kulübümüze çıkıyor ve maliyeti bize ağır oluyor. Herkesten bu duyarlılığı özellikle bekliyoruz. 
Edemen, Tokatspor ile deplasmanda yapacakları maçın hazırlıklarına yarın kendi tesislerine başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER