AMED SPORTİF FAALİYETLER’DE BAŞKAN KİM ?

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de başkanlık sorunu yaşanıyor.

AMED SPORTİF FAALİYETLER’DE BAŞKAN  KİM ?
Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda tarihi bir başarıya imza atan ve ilk kez çeyrek final oynayan yeşil kırmızılı ekipte, mevcut başkan Ali Karakaş ile asbaşkan Nurullah Edemen arasında kulüp başkanlığı krizi yaşandığı iddia edildi.

İddialara göre, bazı yöneticilerin Ali Karakaş’ın görevde kalmasını istediği, bazı yöneticilerin de Nurullah Edemen’i bu görevde olmasını talep ettiği ileri sürüldü. Tartışmaların devam ettiği yeşil-kırmızılı kulüpte ibrenin Nurullah Edemen’e döndüğü öğrenilirken, başkanlık olayının çok yakında netleşeceği ileri sürüldü.


Yaşanan bu gelişmelerin ardından kulüp başkanı Ali Karakaş’ın köşesine çekildiği ve yeşil-kırmızılı takımla ilgili hiçbir çalışmada yer almadığı belirtildi. Yeni sezonla ilgili transfer çalışmaları ve teknik heyetle ilgili konularda tek yetkilinin Nurullah Edemen’in olduğu ve süreci kendisinin yönettiği iddia edildi.

Öte yandan Amed Sportif Faaliyetler’de şuana kadar yapılan tüm iç transfer çalışmalarının ve teknik direktör Sertaç Küçükbayrak’ın göreve getirilmesi Nurullah Edemen’in direktifleri üzerine gelişti. Ve bu transferler Nurullah Edemen’e ait ofisinde gerçekleşti. Son olarak teknik direktör Sertaç Küçükbayrak ve yardımcıları ile yapılan anlaşmaya Nurullah Edemen başkanlık yapmış ve Ali Karakaş bu yemekli toplantıda yer almamıştı.

İddialara yanıt veren Asbaşkan Nurullah Edemen, mevcut başkan Ali Karakaş ile aralarında herhangi bir sorun olmadığını belirterek, "Hatta bugün öğlen kendisi ile beraberdik. Ali bey işlerinin yoğunluğundan dolayı çalışmalara katılamıyor. Geçen sene oluşturduğumuz transfer komitemiz çalışmalarına bu yıl da devam ediyor. Herhangi bir sorun yok” dedi.

 
Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2016, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER