AMED SPORTİF, GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU OLDU AMA

Spor Toto 2.lig kırmızı gurubu takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü , gönüllerin şampiyonu oldu ama, taraftarları önceki sezonlar gibi olsaydı kesinlikle PTT 1.Liginde Diyarbakır’ı kesinlikle temsil edecekti.

AMED SPORTİF, GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU OLDU AMA
 2014 – 2015 Sezonunun Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor’u, 2015 – 2016 Sezonunun Amed Sportif  Faaliyetler  takımı ile arasında dağlar kadar fark vardı. Yönetimi kendi kendine sormalı biz niye bu kadar ceza aldık demeli bir kere. Takıma süper başarılı olmuş denemez.

Amed Sportif matamatiksel olarak ligi 8.sırada 47 puanla tamamladı. Forveti gol attı ama defansı ve kalesi her ne hikmetse fazla gol yiyen takımlar arasına girdi 39 golle. Buna karşında 45 gol atıldı. Yeşil – Kırmızılı takım sahasında 9 galibiyet aldı. 5, beraberlik ile 3 te mağlubiyet aldı. Sahasında bir mağlubiyet eksik alabilseydi, kesin Play – Off oynayan takımlar arasında olacaktı. Deplasmanda ise 4 galibiyet aldı. 6 Beraberlik ile 7 mağlubiyet aldı. Sahasında oynadığı 17 maçta 20 gol yiyip. 30 gol attılar. Deplasmanda oynanan 17 maçta ise 15 gol atıldı 19 gol yenildi. Sezon başında işler sıkı tutulsaydı bazı önlemler ve bazılarının dikkatleri çekilseydi yönetimce, hiçte yaşananan bir çok şey yaşanmayacaktı. Amed Sportif Faaliyetler kulübü yönetimi, iyi düşünmeli  nerde yanyış yaptık diye.   Diyarbakır’ı temsil eden bir takımın yeri 2.lig değil bu iyi bilinmelidir.


Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2016, 22:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER