AMED SPORTİF TEKNİK DİREKTÖR ARIYOR

Spor Toto 2.Lig kırmızı gurup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler teknik direktör arayışına girdi.

AMED SPORTİF TEKNİK DİREKTÖR ARIYOR
 Spor  Toto 2.Lig kırmızı gurup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler teknik direktör arayışına girdi.

Amed Sportif Faaliyetler’de yeni teknik adam arayışları başladı. Geçen sezon takımın başında yer alan teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrak’la anlaşma sağlanamazken, yönetimin yerli ve yabanı olmak üzere birçok ismi gündemine aldığı öğrenildi.

Geçen sezon çok yorulduğunu ve yıprandığını öne süren Küçükbayrak, bu yüzden devam etmek istemediğini belirterek defteri kapattı. Bu olumsuz gelişme üzerine yönetim, teknik direktör arayışlarına başladı. Üst liglerde görev yapmış deneyimli bir teknik adam için görüşmeler yapılıyor.Amed Sportif antrenörü t Sertaç Küçükbayrak’ın kesin olarak yola devam etmeme kararı aldığı öğrenildi. 

Edinilen Bilgiye göre ,Amed Sportif  bir süredir yola devam etmesi için ikna edilmeye çalışılan teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrak’la anlaşma sağlanamadı. Geçen sezon çok yorulduğunu ve yıprandığını öne süren Küçükbayrak,bu yüzden devam etmek istemediğini belirterek defteri kapattı. Bu olumsuz gelişme üzerine yönetim,teknik direktör arayışlarına başladı. Üst liglerde görev yapmış deneyimli bir teknik adam için görüşmeler yapılıyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2016, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER