AMED VE DİYAR’A TANIDIK HAKEMLER

Amedspor ve Diyarbekirspor’un ikinci yarının ilk haftasında Pazar günü oynayacağı maçları tanıdık hakemler idare edecek. Emre Malok ve Oğuzhan Uğurlu daha önce iki takımın maçlarını yönetmişti.

AMED VE DİYAR’A TANIDIK HAKEMLER
 Amedspor ve Diyarbekirspor’un ikinci yarının ilk haftasında Pazar günü  oynayacağı maçları tanıdık hakemler idare edecek. Emre Malok ve Oğuzhan Uğurlu daha önce iki takımın maçlarını yönetmişti.

Amedspor Maçına İstanbul’dan Hakem

Diyarbakır Seyrantepe Stadı’nda Pazar günü saat 13.00’da başlayacak karşılaşmayı İstanbul’dan Emre Malok yönetecek.Malok,Amedspor’un kupada Menemen Belediyespor’a deplasmanda 2-1 yenildiği maçı da yönetmişti. Malok’un yardımcılıklarını Kemal Mavi (İstanbul) ve Can Öztekin (Kırklareli) yaparken,4.hakemlik görevini Serhad Ürkmez (İstanbul) yerine getirecek.

 

Diyarbekirspor’a Tanıdık Hakem

Tarsus İlçe Stadı’nda Pazar günü  saat 13.30’da başlayacak maçta İstanbul bölgesi hakemleri görevlendirildi. Oğuzhan Uğurlu’nun orta hakemliğindeki maçta Sedat Bayrak ve Mehmet Emin Tuğral yardımcı,Atakan Kozik ise 4.hakemlik yapacak. Oğuzhan Uğurlu, Diyarbekirspor’un geçen sezon Ayvalıkgücü Belediyespor’u 5-1 yendiği maçı yönetmişti.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2017, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER