Amedapor Karara Tepkili

TFF'nin 2.Lig ve 3.Lig ile ilgili devam kararı vermesi,ligin devam etmemesi yönünde beklenti içinde yer alan Amedsporu üzdü.

Amedapor Karara Tepkili


Futbol Federasyonu’nun (TFF) pandemi süreci nedeniyle ertelenen liglerin 18 Temmuz’da devam etmesi yönünde karar vermesi ,ligin oynanmayacağı ve küme düşmenin kaldırılacağı yönünde beklenti içinde olan Amedspor’u üzdü.
Amedspor Kulübü Başkanı Metin Kılavuz,kulüplerin yüzde 90’ının liglerin oynanmasını istemediği bir ortamda böyle bir karar verilmesinin kulüplerin iradesini gasp etmek olduğunu söyleyerek Futbol Federasyonu’nun kulüpleri ve futbolcuları ateşe attığını öne sürdü.
2.Lig Beyaz Grup’ta 3 puan farkla küme düşme hattında yer alan Amedspor, sağlık riskini gerekçe göstererek kalan maçların iptalini ve küme düşmenin kaldırılması yönünde federasyona başvuruda bulunmuştu.
Kulüpte Sorunlar Had Safhada
Devam kararından sonra gözlerin çevrildiği Amedspor’da  sorunlar yaşanmaya devam ediliyor. Daha önce pandemi süreci nedeniyle ertelenen olağanüstü genel kurul ancak Ağustos ayının ilk haftasında yapılabilecek.
Kulüpte uzun süredir yaşanan maddi sorunlardan dolayı bazı futbolcuların federasyona başvuruda bulunarak serbest kaldığı ifade edilirken, uzun süredir para alamayan bazı personellerin de kulübü mahkemeye verdiği iddia ediliyor.
Takımın 18 Temmuz’da başlayacak maçlara hazırlanması için en az 1.5 milyon TL maddi kaynağa ihtiyaç olduğu ifade ediliyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER