Amedspor'a İnceleme

İçişleri Bakanlığı’na bağlı Dernekler Genel Müdürlüğü denetçileri, 2.Lig Beyaz Grup ekibi Amedspor’un hesaplarını inceliyor. Hafta başında kulübe gelen denetçilerin gerçekleştirdiği incelemelerin bir süre daha devam edeceği ifade edilirken, Kulüp Başkanı Metin Kılavuz yaşanan bu gelişmeyi doğruladı. Kılavuz, ara transferde takıma takviye yapılması için maddi kaynağa ihtiyaç olduğunu ancak bunun için kaynaklarının olmadığını da kaydetti.

Amedspor'a İnceleme

İçişleri Bakanlığı’na bağlı Dernekler Genel Müdürlüğü denetçileri, 2.Lig Beyaz Grup ekibi Amedspor’un hesaplarını inceliyor. Hafta başında kulübe gelen denetçilerin gerçekleştirdiği incelemelerin bir süre daha devam edeceği ifade edilirken, Kulüp Başkanı Metin Kılavuz yaşanan bu gelişmeyi doğruladı.

 Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Kılavuz,denetçilerin üç gün önce kulübe geldiğini belirterek incelemelerin devam ettiğini bildirdi.

İş Adamlarına Destek Çağrısı

Kulübün durumu hakkında da bilgi veren Kılavuz, hiçbir yerden destek alamadıklarını ve maddi açıdan zor durumda olduklarını söyledi. Ara transferde takıma takviye yapılması için maddi kaynağa ihtiyaç olduğunu ancak bunun için kaynaklarının olmadığını belirten Kılavuz,kulübün formasında reklam olmamasının kente yakışmadığının altını çizdi ve iş adamlarına destek çağrısında bulundu.

Kamp Antalya’da Yapılacak

Bazı futbolcuların alacaklarından dolayı federasyona başvurduğu ortaya çıkarken, teknik direktör Mehmet Budakın’ın transfer için yönetime rapor sunduğu bildirildi.

Amedspor’un devre arası kamp programı belli oldu. 22 Aralık’ta başlayacak Antalya kampı 3 Ocak’ta sona erecek.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER