AMEDSPOR ALINAN SONUÇLAR İÇİN ÇOK ÜZÜNTÜLÜ

Spor Toto 2.lig kırmızı gurup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor 'da (AMEDSPOR) yüzler gülmüyor. Başarısız sonuçlar ve ligdeki durum taraftarlarını fazlasıyla üzüyor.

AMEDSPOR ALINAN SONUÇLAR İÇİN ÇOK ÜZÜNTÜLÜ
 

Geçen hafta deplasmanda oynadığı maçta maçın uzatma dakikalarında mağlubiyetten kurtulup berabere kalan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un (AMEDSPOR) başarısızlığı devam ediyor.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, yaptığı açıklamada, "Ligde şansız günler geçiriyoruz dersek yerinde olur. Tüm sakatlıklar ve cezalar bizi buluyor. Kazanacağımız maçta puan kayıplarına uğruyoruz. Takım olarak acil düzelmemiz gerekiyor. Ard arda alacağımız başarılı sonuçlar bizi ligin altında kurtaracaktır. Ben buna inanıyorum. Ligde 13 puanla 16. Sıradayız. 13 Maçta 3 galibiyetimiz oldu, 4 beraberliğimiz ile birlikte 6 mağlubiyet aldık. Rahatlıkla kazanacağımız veya berabere kalacağımız maçlarda kayıplarımız bizi bu duruma getirdi. Geriye doğru değil de hep ileriye doğru düşünmemiz gerekiyor. Toparlanmamız gerekiyor. Futbolcularımızla bu konuları enine boyuna tartışıp artık başarısızlığa dur demeliyiz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER