AMEDSPOR ATEŞ HATTINDA

Amedspor,kendi sahasında Sancaktepe Belediyespor’a evinde 2-0 mağlup oldu. Alt sıradaki takımların galip geldiği haftayı yenilgiyle kapatan Amedspor'un küme düşme hattı ile arasında 5 puan kaldı.

AMEDSPOR ATEŞ HATTINDA
 TFF 2. Lig Kırmızı Grup Takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, kendi sahasında Sancaktepe Belediyespor’a 2-0 yenildi. Seyrantepe Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada hiçbir varlık gösteremeyen Amed Sportif Faalyetler, güçlü rakibine her iki yarıda yediği gollerle mağlup olarak ateş hattına yaklaştı.

Yakaladığı Fırsatları Değerlendiremedi

İlk tehlikeli atak Amed Sportif Faaliyetler’den geldi. 

6. dakikada Mansur'un ara pasında Muhammed Yılmaz sağ kanattan ceza alanına girerek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcu kötü vuruşla uygun durumda topu auta attı.

8. dakikada bu kez Burak sağ kanattan ceza alanına ortaladı, Muhammed Yılmaz kafayla topu auta yolladı.

11. dakikada konuk takım 1-0 öne geçti.

Bu dakikada sol kanattan kullanılan kornerden gelen topu ceza alanında boş durumda olan Melik kafayla ağlara yolladı: 0-1

17. dakikada Mansur'un sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Mansur ceza alanında uygun durumda kafayla auta yolladı.

35. dakikada Mansur'un sol kanattan kullandığı serbest atışta ceza alanı içinde boş durumda kalan Burak kafayla topu auta yollayarak mutlak golü kaçırdı.

53. dakikada Sancaktepe Belediyespor mutlak gol şansından oldu.

İlker'in sol kanattan yerden verdiği pasta Selim, karşısında sadece kalecinin olduğu pozisyonda topu kaleciye nişanladı.

71. dakikada sol kanattan ceza alanına giren Selim'in vuruşunda kaleci Zülküf gole izin vermedi.

88. dakikada konuk takım farkı 2'ye çıktı.

Ani gelişen atakta soldan ceza alanına giren İlker'in pasında Mertcan topu boş kaleye yolladı: 0-2

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Sancaktepe Belediyespor sahadan galip ayrılan taraf oldu. 

Tehlike Hattına Doğru

Sancaktepe Belediyespor’a yenilen Amed Sportif Faaliyetler, bu sonuçla kendini ateş hattının içine attı. Kümede kalma mücadelesi veren Tuzlaspor ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un galip geldiği haftayı puansız kapatan yeşil kırmızılı beyazlı takım, ateş hattına iyice yaklaştı. Küme düşme hattının sadece 5 puan uzağında olan Amed Sortif Faaliyetler, kötü bir fikstüre de sahip. Ligde kalan 6 maçın 4’nü deplasmanda ikisini ise evinde oynayan Amed Sportif Faaliyetleri kötü bir süreç bekliyor. Amed Sportif Faaliyetler, bu hafta sonu küme düşme hattına yakın olan ve 27 puanlı Bucaspor’a konuk oluyor.
Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2018, 18:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER