AMEDSPOR BAŞKANI NURULLAH EDEMEN'DEN MAÇA DAVET

Amedspor kulüp Nurullah EDEMEN yaptığı açıklamada.

AMEDSPOR BAŞKANI NURULLAH EDEMEN'DEN MAÇA DAVET
 Yarın saat 15:00 da kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız İstanbulspor A.Ş. maçının çok önemli olduğunu bu maça da bütün Amedspor gönüllülerinin bu maçta takımı desteklemek için tribünlerde yerini alması gerekmektedir. Ligin dördüncü haftasına gireceğimiz bu hafta kendi gurubumuz da lider olma şansını yakalayabiliriz. Bu nedenle futbolda 12. Adam olarak gördüğümüz seyirci faktörünü çok iyi kullanmak istiyoruz. Toplam seyirci kapasitesinin 4.000 kişi olan stadımızın yarın dolmasını bekliyoruz. İyi başlangıç yaptığımız bu sezon, çıkışımızı sürdürmek ve sezon sonu başarıyı kucaklamak istiyoruz. Takımın birkaç eksiği dışında çok önemli bir sıkıntı bulunmamaktadır. Kupada aldığımız Niğde Belediyespor maçının morali ile çıkacağımız bu maçta mutlak suretle 3 puanı almak istiyoruz. Yine tekrarlamak istiyorum ki olmazsa olmaz olan seyircilerimizi ve bütün kent bileşenlerini bu maçta yanımızda görmek istiyoruz.
Yanı sıra, yine takımın daha profesyonel bir yapıya ulaşması ve alt yapının güçlenmesi için Diyarbakırlı hocalarımızın tecrübe ve birikimlerinden faydalanmak adına Recep BAYIK’ı alt yapı ve takım sporunun gelişimi için alt yapı sportif direktörlüğüne getirdik. Bu anlamda değerli hocamızın bilgi ve birikimlerinden faydalanarak geleceğe dair sporcularımızı çok daha doğru yetiştirip planlayabileceğimize inanıyoruz.

Yarın oynanacak maçta bilet ve forma satışı hakkında da bilgilendirme yapan Edemen; yarın ki maçta seyircilerimizin bilet sıkıntısı çekmemesi için maçtan en az 2 saat önce gelmesini rica ediyoruz. Ayrıca Takımımızın orjinal formaları da maç günü bilet gişelerinin yanında bulunan aracımızda satılacaktır. Tüm taraftarlarımızı stadı doldurmaya bekliyoruz.

Nurullah EDEMEN
AMEDSPOR BAŞKANI
Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2016, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER