Amedspor, Beraberliğe Abone

Amedspor, bu sezon kendi sahasında oynadığı 5 maçta 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak galibiyete hasret kaldı. Başarısız tablo gol rakamlarına da yansıdı. 5 iç saha maçında sadeve 2 kez rakip fileleri havalandırabildi.

Amedspor, Beraberliğe Abone

Amedspor, önceki yıllarda rakip takımlar için kabus anlamı taşıyan iç sahada büyük bir kriz yaşıyor. Geride kalan 9 haftada 5 maçı kendi sahasında yapan Amedspor, galip gelemedi. 4 beraberlik ve 1 yenilgi alırken, sadece 2 kez rakip ağları havalandırabildi.

Mehmet Budakın'la birlikte son haftalarda düzelme sinyalleri veren ve geçen hafta deplasmanda 1922 Konyaspor'u 1-0 yenerek bu sezon ligdeki ilk galibiyetine imza atan Amedspor, dün akşam 9.hafta maçında kendi sahasında Gümüşhanespor'la 1-1 berabere kalarak 2 puan daha kaybetti.

Maçın 60.dakikasında 1-0 yenik duruma düşen Amedspor, bu gole 86.dakikada Oğuz Özden'le cevap vererek en azından yenilmekten kurtuldu.

9 haftada topladığı 8 puanla küme düşme hattında yer alan Amedspor'da gol yollarında yaşanan sıkıntı puan kayıplarına neden oluyor. Gümüşhanespor karşısında da yakaladığı bir çok net pozisyonu gole çeviremedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER