AMEDSPOR, BODRUM'DA PUAN ARIYOR

Amedspor,4 puan önünde yer aldığı Bodrumspor’la bugün deplasmanda yapacağı maçtan en az 1 puanla dönerek ligde kalma yolunda avantaj sağlamak istiyor. Bodrum İlçe Stadı’ndaki zorlu ve kritik mücadele saat 13.30’da başlayacak. Bodrum İlçe Spor Güvenlik Kurulu kararı nedeniyle maça Amedspor'lu taraftarlar alınmayacak.

AMEDSPOR, BODRUM'DA PUAN ARIYOR
 2.Lig Kırmızı Grup’ta geride kalan 20 haftada topladığı 21 puanla küme düşme hattının 6 puan üzerinde yer alan Amedspor, bugün hem kendisi ve rakibi hem de alt sıralardaki diğer takımlar için kritik öneme sahip olan bir 90 dakikaya çıkacak. Rakip,Amedspor’un 4 puan gerisinde yer alan Bodrum Belediyesi Bodrumspor. Amedspor’un hedefi önce galibiyet,galibiyete ulaşamadığı takdirde ise berabere kalarak rakibiyle arasındaki puan farkını korumak.

 

Sahaya Çıkmazsa Küme Düşürülecek

Bodrum İlçe Spor Güvenlik Kurulu’nun kararı nedeniyle bugünkü maça Amedspor’lu taraftarlar alınmayacak. Taraftar yasaklarını protesto etmek amacıyla iki hafta önce deplasmanda oynaması gereken Sivas Belediyespor maçına çıkmadığı için 3-0 hükmen yenik ilan edilerek 3 puanı silinen Amedspor, bugünkü maça çıkmadığı takdirde TFF kurallarına göre iki maç üst üste sahaya çıkmadığı için küme düşürülecek. Bu yüzden takım bugünkü maça çıkacak.

 

Sarı Kart Cezalısı Fatih Yok

Amedspor kafilesi dün uçakla Bodrum’a gitti. Takımda sarı kart cezalısı Fatih Kılıçkaya dışında eksik futbolcu yok. Bodrum İlçe Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçta Antalya bölgesi hakemi Gökçen Öztürk düdük çalacak.

Amedspor, bu maçın ardında 14 Şubat Çarşamba günü kendi sahasında Menemen Belediyespor’la ve 18 Şubat Pazar günü de deplasmanda Etimesgut Belediyespor’la karşılaşacak.

 

Amedspor’un Deplasman Karnesi Nasıl?

 Bodrumspor, bu sezon kendi sahasında oynadığı 9 maçta 2 galibiyet,3 beraberlik ve 4 yenilgi alarak hanesine bu alanda 9 puan ekledi. Rakip ağlara iç sahada 7 gol bırakan Muğla temsilcisi,kendi kalesinde 12 gol gördü.

Amedspor, bu sezon deplasmanda 9 maç yaptı. Bu maçlarda 3 galibiyet,1 beraberlik ve 5 yenilgi alan Amedspor,attığı 14 gole karşılık 16 gol gördü, dış sahada 10 puan topladı.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER