Amedspor Bu Akşam Dönüyor

Amedspor, 29 Aralık'tan bu yana Antalya'nın Belek ilçesinde sürdürdüğü kamp çalışmalarını bugün akşam tamamlıyor.

Amedspor Bu Akşam Dönüyor

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amedspor, 29 Aralık'tan bu yanaAntalya'nın Belek ilçesinde sürdürdüğü kamp çalışmalarını bugün akşam tamamlıyor. Bugün sabah idmanından sonra yola koyulmak için hazırlıklara başlayacak olan yeşil kırmızılı ekibin saat 18.00 uçağıyla Antalya'dan Diyarbakır'a geçmesi bekleniyor.

Küçükbayrak konuştu

Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak, 10 günlük kamp çalışmalarını değerlendirdi.Türkiye'yi bir süredir etkisi altına alan olumsuz hava şartlarında Antalya'da çok iyi bir kamp süreci geçirdiklerini anlatan Küçükbayrak, "Çok verimli bir kamp süreci geçirdik. Yarın (bugün) sabah kamptaki son idmanımızı gerçekleştireceğiz. Akşam saat 18.00 uçağıyla da döneceğiz" dedi.

Antalya kampında hiç hazırlık maçı yapmadıklarını anlatan Küçükbayrak, "Ligde ve kupada her 3 günde bir maç oynayacağız. Bu nedenle futbolcularımız sakatlanabilir ihtimaline karşı kamp sürecinde hazırlık maçı yapmadık" diye konuştu.

"Kupayı önemsiyoruz"

9 Ocak'ta Diyarbakır'da bir antrenman daha yapıp 10 Ocak Pazar günü Şanlıurfa'ya geçeceklerini anlatan Küçükbayrak, sözlerini şöyle noktaladı:

"Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. hafta karşılaşmasında 11 Ocak Pazartesi günüŞanlıurfaspor ile deplasmanda oynayacağız. Bu maç için Antalya'da çok iyi bir hazırlık evresi geçirdik. 10 Ocak Pazar günü Şanlıurfa'da son bir idman yapacağız ve daha sonra yerleşeceğimiz otelde kampa çekilip maç saatini beklemeye koyulacağız. Bu maçı kazanarak kupadaki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Çünkü lig kadar kupayı da önemsiyoruz."

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER