AMEDSPOR DA HEDEF LİGDE ŞAMPİYONLUK

Türkiye’de, tüm futbol liglerinde mücadele eden takımlar gibi Amedspor da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

AMEDSPOR DA HEDEF LİGDE ŞAMPİYONLUK
 Amedspor Başkanı Nurullah Edemen ve Cizrespor İkinci Başkanı Maruf Sefinç, hazırlıkları, hedefleri ve transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Amedspor Başkanı Nurullah Edemen, “Sezonu altlarda bitirdik, hatta ligde kalmayı son maçlarda garantiledik. Bunun nedenlerini kendimizce tespit etmiş bulunuyoruz ve bu durumdan dersler çıkaracağız “ dedi.

İç transferde teknik direktörün raporu doğrultusunda 1’i hariç bütün transferleri gerçekleştirdiklerini aktaran Amedspor Başkanı, şöyle devam etti:

“Dış transferde de yine hocamızın talebi doğrultusunda 4 transfer yaptık ve oyuncularımız Kocaeli Kartepe’de gerçekleşen kampa katılıp çalışmalara başladı. Kampta 26 sporcumuz çalışmalara katılıyor.”

İSİMLE KESİLEN DESTEK


Kulübün isminin Amedspor olmasından sonra ve belediye desteğinin kesilmesiyle çok ciddi şekilde mali kaynak problemi yaşadıklarını vurgulayan Edemen, “Son iki sezondur kendi desteklerimiz ve kısmen Amedspor sevenlerinin desteği ile bugüne kadar geldik” dedi.

Edemen, Amedspor taraftarına şöyle seslendi:

“Amed kenti her zaman zorlukları aşmış ve bu yanıyla bilinen bir kenttir. Bu süreçte de kulüplerine sahip çıkacaklar ve sahiplenmenin ne olduğu çok net ortaya koyacaklardır. Bu anlamda taraftarımızı manevi ve maddi yanımızda olmaya davet ediyorum.”



Kaynak: TİGRİS HABER

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2018, 21:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER