Amedspor'dan Ayrılıklar Hız Kesmiyor

Ligde iddiası kalmadığı için son haftalardaki maçlarına genç futbolcuların ağırlıkta olduğu kadroyla çıkan Amedspor’da maddi sorunlar yaşayan tecrübeli futbolcular takımdan ayrılıyor. Geçen hafta izin alarak ayrılan Erdi Yokuşlu ve Yiğitcan Gölboyu’dan sonra bu hafta bazı futbolcuların daha ayrılması ve takımın son Bayrampaşa maçına genç futbolcularla çıkması bekleniyor.

Amedspor'dan Ayrılıklar Hız Kesmiyor

Şampiyonluk ve Play-Off şansını haftalar önce yitiren, küme düşme riski de bulunmayan Amedspor’da futbolcu ayrılıkları devam ediyor. Daha önce  yönetimin maddi  tasarrufta bulunmak gerekçesiyle yollarını ayırdığı Volkan Geyik,Muhammed Yılmaz, Ömer Karancı,Umut Koçin ve Barış Ataş’tan sonra iki futbolcu daha ayrıldı. Kaleci Erdi Yokuşlu ve Yiğitcan Gölboyu’nun paralarını alamadıkları için ayrılmak istediği, yönetimin de ayrılmalarına onay verdiği için bu isimlerin ayrıldığı ortaya çıktı.

Bazı Futbolcular Daha Ayrılabilir

Amedspor, sezonun son haftasında  4 Mayıs Cumartesi günü küme düşme hattında yer alan Bayrampaşa ile deplasmanda karşılaşacak.Bazı futbolcuların daha izin alarak hafta arasında takımdan ayrılması bekleniyor.

Yönetim ve teknik heyet artık yeni sezonun planlamasına odaklanmış durumda. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro için çalışmaların hızlandırılması bekleniyor.

Maç, Bayrampaşa için büyük önem taşıyor. 30 puanlı Bayrampaşa’nın ligde kalabilmesi için bu maçı kazanması ve 32 puanlı Hacettepe’nin de kaybetmesi gerekiyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER