AMEDSPOR EVİNDE,DİYAR DEPLASMANDA SINAV VERECEK

Diyarbakır takımları 4.hafta maçlarını yarın yapacak. Amedspor,saat 15.00’da Seyrantepe’de lider İstanbulspor’u ağırlayacak. Diyarbekirspor ise saat 16.00’da deplasmanda Muğlaspor’la karşılaşacak.

AMEDSPOR EVİNDE,DİYAR DEPLASMANDA SINAV VERECEK
 Diyarbakır takımları 4.hafta maçlarını yarın yapacak. Amedspor,saat 15.00’da Seyrantepe’de lider İstanbulspor’u ağırlayacak. Diyarbekirspor ise saat 16.00’da deplasmanda Muğlaspor’la karşılaşacak

AMED’İN MAÇI İMC TV’DE

2.Lig ve 3.Lig’de yer alan Diyarbakır takımları,4.hafta maçlarına yarın çıkacak. 2.Lig Beyaz Grup’ta ilk 3 haftada 1 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 5 puan toplayan Amedspor,7 puanla lider olan İstanbulspor’la karşılaşacak. Namağlup iki takımın mücadelesini İMC TV naklen yayınlayacak. Aydın bölgesi hakemi Bahattin Şimşek’in yöneteceği maç öncesinde Amedspor’da sakat olan Yusuf ve Hakan ile cezalı Abdullah Çetin forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Ercan Çapar’ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

EŞBAŞKANLARDAN DESTEK ZİYARETİ

Amedspor’a destek vermek üzere Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz tahsis ettiği otobüslerle saat 13.00’dan itibaren kentin belirli noktalarından Seyrantepe’ye taraftar taşınacak.

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Fırat Anlı ve Gültan Kışanak,İstanbulspor maçı için Talaytepe’deki tesiste kamp yapan Amedspor’u ziyaret etti. Yöneticiler,teknik heyet ve futbolcularla görüşen Anlı ve Kışanak,takımın şu ana kadar ki performansını överek çıkışın devam etmesini beklediklerini ifade ettiler. Kadın voleybol takımının salondaki idmanını da ziyaret eden Eşbaşkanların son zamanlarda kulübe artan ilgisi sevindiriyor.

DİYAR,MUĞLA VİRAJINDA

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor ise kendisi gibi 4 puana sahip olan ligin yeni takımı Muğlaspor’la deplasmanda karşılaşacak. Ligde 3 hafta sonunda 1 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alan iki takımın mücadelesi İstanbul bölgesi hakemi Tolga Ahmet Kalaycı’nın yönetiminde  Muğla Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak. Hafta içinde 120 dakikalık mücadele sonunda kupada Samsunspor’a penaltılarla elenen ve hemen ardında Samsun’dan Muğla’ya geçen Yeşil-Kırmızılı takımda teknik direktör Taner Öcal ile yollar ayrılmıştı. Takımı bugünkü maça alt yapı antrenörü olan Diyarbakırspor’un eski futbolcusu Şehmus Ay’ın çıkaracağı kaydedildi.

EGE’DEKİ TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMAYACAK

Diyarbekirspor’da teknik direktör arayışları Muğlaspor maçı sonrasına bırakıldı. Takım,yarınki maça odaklanırken gerek Muğla ve gerekse yakın şehirlerde yaşayan taraftarların maça yoğun ilgisi dikkat çekiyor. Sosyal medya üzerinde haberleşen taraftarlar,maça gelerek Diyarbekirspor’a destek olacaklarını dile getirdiler. İki takım taraftarları arasında ayrıca centilmenlik mesajları da veriliyor.

Muğlaspor’u Diyarbakırspor’un eski futbolcularından Hüseyin Yenikan çalıştırıyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2016, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER