AMEDSPOR FİRE İSTEMİYOR

2.Lig Beyaz Grup’ta lider İstanbulspor’un 5 ve ikinci B.B Erzurumspor’un da 3 puan gerisinde son 7 haftaya şampiyonluk umudu ile giren Amedspor,yarın (Pazar) yarışta bir engeli daha aşmanın hesaplarını yapıyor. Rakip ligin rahat ekiplerinden Bucaspor.

AMEDSPOR FİRE İSTEMİYOR
 AMEDSPOR FİRE İSTEMİYOR

2.Lig Beyaz Grup’ta lider İstanbulspor’un 5 ve ikinci B.B Erzurumspor’un da 3 puan gerisinde son 7 haftaya şampiyonluk umudu ile giren Amedspor,yarın (Pazar) yarışta bir engeli daha aşmanın hesaplarını yapıyor. Rakip,orta sıralarda yer alan ligin rahat ekiplerinden Bucaspor. Amedspor,taraftarlarının büyük desteği ile yeni bir zafere imza atarak şampiyonluk yarışında biraz daha iddialı hale gelmek istiyor. Amedspor’da sakatlığı devam eden Murat Yılmaz ve kaleci Kazım dışında eksik yok. Bucaspor’da ise sarı kart cezalısı Zafer Çevik forma giyemiyor.

 

BUCASPOR’A DEPLASMANDA DİKKAT

İki takımın dikkat çekici istatistikleri var. Amedspor,evinde oynadığı 13 maçta 10 galibiyet,2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak hanesine 32 puan yazdırdı,iç sahada en başarılı ikinci takım oldu. Bucaspor,ligde topladığı 36 puanın 18’ini deplasmanda alarak dış saha puan cetvelinde 4.oldu. Deplasmanlarda tehlikeli olan İzmir ekibi,bu alanda 13 maçta 6 galibiyet ve 7 mağlubiyet aldı.

Seyrantepe Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak karşılaşmayı Çorum bölgesi hakemi Celal Bayraklı yönetecek.

 

GENÇ MÜHENDİSLERDEN DESTEK

Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası (TMMO) yöneticileri, üyeleri ve Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri, Amedspor yöneticilerini ve sporcularını, Talaytepe Tesisleri’nde ziyaret etti.

Takımın içerisinde bulunduğu maddi ve manevi sıkıntıların çok ciddi boyutta olduğunu fark ettiklerini ve bu uğurda ‘kulübümüze nasıl destek veririz?’ diye plan yapmak istediklerini ileten ziyaretçiler, yönetim kurulu üyeleri ile uzun süre istişare etti.

Yakın zaman sonra başlayacak SMS ve Yardım Kampanyası için organize olacaklarının sözünü veren mühendisler, aynı zamanda Amed Store üzerinden de destek verebilmek için bir forma imza kampanyası talep ettiler.

 

STOREDEN ALIŞ-VERİŞ YAPTILAR

Pazar Günü oynanacak olan Bucaspor maçı için, bedeli karşılığında 100 kişilik bilet talep eden Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri, tesislerden ayrılırken, hafta sonu gidecekleri maç öncesi atkı ve forma alışverişi yapmak için Amed Store Mağazası’na gideceklerini söylediler.

Bu zor ve sıkıntılı süreçte, mühendislerimizin bu örnek ve değerli davranışlarından ötürü mutlu olan ve gurur duyan Amedspor Yönetim Kurulu, TMMOB Yönetimi ve mühendislik öğrencilerine teşekkürlerini ilettiler.

 

AMEDSPOR İLK MAÇI FARKLI KAZANDI

Amedspor ve Bucaspor yarın  resmi maçlarda 6.kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 5 maçın 2’sini kazanan Amedspor,3 kez de sahadan yenilgi ile ayrıldı. Toplamda 7 gol atan Amedspor kalesinde 5 gol gördü.

Bu sezonun ilk yarısında İzmir’de oynanan maçta Amedspor,Bucaspor’u 3-0 mağlup etmişti.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2017, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER